Renault SYMBIOZ: Αυτό είναι το όνομα του νέου οικογενειακού compact SUV στην C κατηγορία της γαλλικής εταιρίας

Τι σημαίνει «Symbioz» και από πού προέρχεται η λέξη που επέλεξαν οι επικεφαλής της Renault για το νέο τους οικογενειακό SUV;

Το όνομα Symbioz προέρχεται από την ελληνική «συμβίωση» και είναι μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με το DNA της Renault. Το σλόγκαν της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι « Αυτοκίνητα για να ζεις».

Πρόκειται για μία λέξη που συναντά κανείς σε πολλές γλώσσες. Στα αγγλικά είναι «symbiosis» στα ισπανικά «simbiose» και στα ιταλικά «simbiosi».

Το Renault Symbioz απευθύνεται στον ευρωπαίο οικογενειάρχη. Έχει μεγάλους χώρους, είναι οικονομικό και όπως λένε οι Γάλλοι κατασκευαστές είναι και ευχάριστο στην οδήγηση τον full hybrid E-Tech 145 κινητήρα

Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι το νέο οικογενειακό αυτοκίνητο με το όνομα Symbioz θα είναι το μέσον της ευχάριστης συμβίωσης αφού άλλωστε ακολουθεί το DNA των “cars for living”.

Το Symbioz ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Είναι το νέο SUV, το πιο compact υβριδικό μοντέλο της Renault που ανήκει στην κατηγορία C, με μήκος μόλις 4,41μ..

Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, καθώς προσφέρει γενναιόδωρους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους.

Το μοντέλο διαθέτει ότι καλύτερο έχει σήμερα η Renault στον τομέα της τεχνολογίας. Για παράδειγμα εφοδιάζεται με :

–              τη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή νέας γενιάς «Solarbay», που χρησιμοποιεί τεχνολογία PDLC και μετατρέπεται σε αδιαφανή χωρίς τη χρήση κουρτίνας,

–              το full hybrid κινητήριο σύνολο E-Tech των 145hp, σε ένα όχημα με μειωμένο βάρος (κάτω από 1.500κιλά),  για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση και χαμηλότερη κατανάλωση.

Με αυτό το SUV η Renault συνεχίζει την επιθετική της πολιτική στην κατηγορία C και προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της είτε είναι ιδιώτες είτε επαγγελματίες. Το Symbioz δεν είναι το πρώτο οικογενειακό εγχείρημα της Renault.

Έχει παρουσιάσει στο ευρωπαϊκό segment C, μία σειρά από μοντέλα, σε ηλεκτρικές αλλά και υβριδικές εκδόσεις, που συμπληρώνει το ένα το άλλο:

E-Tech full hybrid:

*              Symbioz, compact οικογενειακό SUV – με μήκος 4.41μ.

*              Austral, premium, high-tech SUV – με μήκος 4.51μ.

*              Arkana, coupé SUV με δυναμικό design – με μήκος 4.56μ.

–              E-Tech electric:

*              Mégane, high-tech και compact – με μήκος 4.20μ.

*              Scénic, το νέο οικογενειακό ηλεκτρικό σημείο αναφοράς – με μήκος 4.47μ.

 

 

Renault SYMBIOZ: Αυτό είναι το όνομα του νέου οικογενειακού compact SUV στην C κατηγορία της γαλλικής εταιρίας gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: