Πύργος: Εξαπάτησαν 83χρονη και της έκλεψαν 17.000 ευρώ

Άγνωστοι πλησίασαν ηλικιωμένη με ένα αυτοκίνητο σε περιοχή του Πύργου και την έπεισαν ότι τους είχε στείλει ο γιος της που είχε άμεση ανάγκη από χρήματα. Αφού πήραν όσα τους έδωσε, φρόντισαν να κλέψουν τις υπόλοιπες οικονομίες της!

Η άτυχη 83χρονη δεν υποψιάστηκε ότι πρόκειται για απατεώνες, καθώς φαίνεται πως γνώριζαν αρκετές λεπτομέρειες για τον γιο της. Έτσι, δέχθηκε να την μεταφέρουν στο σπίτι της, όπου έβγαλε και τους παρέδωσε τα 300 ευρώ που της είχαν ζητήσει με το πρόσχημα ότι προορίζονταν για το παιδί της. Όμως, οι δράστες είδαν πού φύλαγε το κομπόδεμά της.

Κράτησαν λοιπόν απασχολημένη την ηλικιωμένη ώσπου ο ένας από αυτούς βρήκε ευκαιρία να βάλει στο χέρι το μεγάλο ποσό των 16.700 ευρώ, που αποτελούσε τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής για την ηλικιωμένη. Στη συνέχεια, οι δράστες έγιναν καπνός και η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν η 83χρονη μίλησε με το γιο της.

Αφού κατήγγειλε την αρπαγή των χρημάτων στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη σε βάρος αγνώστων και πραγματοποιούνται έρευνες για να τους εντοπίσουν.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: