"Πυρετός" στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

«Πυρετός» στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

"Πυρετός" στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια

Στα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις, ενώ από τη μειονότητα, στους σημερινούς βουλευτές που αυτοδικαίως θα είναι υποψήφιοι, προστέθηκε και ο πρώην βουλευτής Μουσταφά Μουσταφά.

Εν συνεχεία, η Επιτροπή Ψηφοδελτίων διέκοψε τις εργασίες της, με τον Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα να αναλαμβάνει να φέρει το πρωί σήμερα συγκεκριμένη εισήγησημε τη συνδρομή του Αλέκου Φλαμπουράρη, εκ των πλέον εμπίστων συνεργατών του Αλ. Τσίπρακαθώς τα μέλη της Επιτροπής δεν γνώριζαν πολλά ονόματα υποψηφίων.

Στην Β΄ Αθηνών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα κατέλθουν πολλοί υποψήφιοι βουλευτές που είναι συνεργαζόμενοι. Η Κουμουνδούρου εκτιμά πως θα εκλέξει πιθανότατα 19 βουλευτές στη μεγαλύτερηκαι χαώδη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Έως τώρα, μεταξύ των συνεργαζόμενων που θα τοποθετηθούν στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών είναι οι Οδυσσέας Βουδούρης και Νικήτας Κανάκης, όμως η ηγεσία του κόμματος προσανατολίζεται να φέρει στη συγκεκριμένη περιφέρεια συνεργαζόμενους που στις εκλογικές τους περιφέρειες υπάρχουν αντιδράσεις!
Υπενθυμίζεται ότι πέραν των νυν βουλευτών, στη Β΄ Αθηνών θα είναι υποψήφιοι ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ο Κώστας Πουλάκης, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης και δημοσκοπήσεων της Πολιτικής Γραμματείας, ένα από τα πλέον σεμνά και εργατικά πρόσωπα της Κουμουνδούρου, ο Γιάννης Μπαλάφας, που μετακομίζει από την Α΄ Αθηνών στη Β΄. Επίσης ο έως πρόσφατα επικεφαλής του ΙΝΕΓΣΕΕ Σάββας Ρομπόλης και οι δημοσιογράφοι Νίκος Ξυδάκης και Αννέτα Καβαδία .

Σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας αναμένεται να είναι ο Πάνος Τριγάζης, ενώ όπως είναι γνωστό ο μόνος που έχει εξασφαλίσει εκλόγιμη θέση είναι ο Τύπου Πάνος Σκουρλέτης. Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να είναι και η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση, αν και δεν αποκλείεται να επιλεγεί τελικά η Περιφέρεια της Χίου. Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ εκλόγιμης θέσης του Επικρατείας και της Β΄ Αθηνών βρίσκεται και ο πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος και επικεφαλής της Ομάδας Διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στη διεξαγωγή του ντιμπέιτ με τον Αντώνη Σαμαρά, επιδιώκοντας να εκθέσει τον πρωθυπουργό που αρνείται το τετ α τετ, αλλά και την κοινή αντιπαράθεση με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών.

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: