Ψάχνεται για Χέμεθ η ΑΕΚ

Σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν κινούνται όλοι στην ΑΕΚ με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι και να εξετάζονται από την διοίκηση.
Συγκεκριμένα σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Μπάγιεβιτς Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπάρτολο, ώστε να αναλύσουν τους μέχρι τώρα υποψήφιους για την θέση του προπονητή.
Ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία είναι ο Πάκο Χέμεθ της Ράγιο Βαγιεκάνο, ο οποίος παλεύει για να παραμείνει η ομάδα του στην Λα λίγκα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να βρεθεί στην Ισπανία μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ώστε να έχει συνάντηση με τον Ισπανό τεχνικό, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει τελικά με τον τελικό του κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή.
Εκτός από τον Χέμεθ στην λίστα της ΑΕΚ βρίσκονται και οι Αρουαμπαρένα, Αμπερλάδο, Τζούκιτς και Μοντανιέ ενώ μερικά από τα ονόματα που εξετάζονται δεν έχουν διαρρεύσει.
Στα αγωνιστικά της ομάδας η ένωση έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Πέτρο Μάνταλο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να είναι αρκετά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον δικέφαλο του βορρά.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: