Πρόστιμο σε οδηγό αυτοκινήτου επειδή αυνανιζόταν

Επειδή δεν υπάρχει νόμος που να το απαγορεύει, δε σημαίνει ότι είναι νόμιμο να αυνανίζεσαι καθώς οδηγείς. Αλλά ένας άντρας στην Αγγλία από ότι φαίνεται σκέφτηκε «Γιατί όχι;»

Την περασμένη εβδομάδα ένας 50χρονος άντρας από το Southampton της Αγγλίας συνελήφθη να αυνανίζεται μέσα στη BMW του την ώρα που οδηγούσε σε μία εθνική οδό κοντά στο Buckinghamshir. Δυστυχώς για εκείνον ένας αστυνομικός μέσα σε ένα μη υπηρεσιακό αυτοκίνητο έκανε συχνά περιπολία εκείνη την εβδομάδα με σκοπό να πατάξει τους “απρόσεκτους οδηγούς”.

Ένας εκπρόσωπος του Thames Valley αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσε ότι επιβλήθηκε πρόστιμο σε έναν άντρα αφού παραδέχτηκε ότι εκτελούσε μια «άσεμνη πράξη» όταν τον σταμάτησε η αστυνομία.

Μπορεί ο συγκεκριμένος οδηγός να ήταν ο πιο εξαγριωμένος αλλά δεν ήταν ο μοναδικός που έπιασαν. Συνέλαβαν επίσης και έναν ακόμη άντρα ο οποίος διάβαζε ένα μυθιστόρημα εν κινήσει, καθώς επίσης και άλλους 147 οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το τηλέφωνό τους. Συνολικά, συνέλαβαν 187 οδηγούς και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν ήταν μεταξύ 60 και 100 λιρών.

Ένας λοχίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι περισσότεροι από τους παραβάτες δεν είναι φρικτοί εγκληματίες, είναι συνήθως αξιοπρεπείς άνθρωποι οι οποίοι απλά δεν συνειδητοποιούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Δε σκέφτονται όχι μόνο τις ανθρώπινες απώλειες που μπορεί να προκαλέσουν, αλλά ούτε τη δική τους ζωή και ασφάλεια. Η ειρωνεία είναι ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που σταματάμε συμφωνούν με αυτό που κάνουμε, οπότε αναρωτιέμαι γιατί το κάνουν;» news247.gr

karfitsa.gr-Diethni

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: