Προσπαθώ να αγαπήσω την κaυτή πατάτα – Χαϊκάλης

Προσπαθώ να αγαπήσω την… κaυτή πατάτα – Χαϊκάλης

Προσπαθώ να αγαπήσω την κaυτή πατάτα   Χαϊκάλης

Χαϊκάλης: Προεκλογικά θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί

Ο υφυπουργός Εργασίας, Παύλος Χαικάλης, στο πλαίσιο συνέντευξης του στο Mega ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τη δήλωσή του περί “κaυτής πατάτας” που είχε κάνει στον ανασχηματισμό.

“Είναι μια κaυτή πατάτα που πρέπει να την πάρω με πολλή αγάπη και αν μπορώ να την δροσίσω” είχε πει τότε ο υφυπουργός Εργασίας για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

“Μέχρι στιγμής δροσίστηκε η πατάτα ή κάηκε το χέρι σας;” ερωτήθηκε  από τους δημοσιογράφους στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

“Μέχρι στιγμής την κρατάω στο χέρι και προσπαθώ να την…Είπα αναλαμβάνω μια κaυτή πατάτα του πρέπει να την αγαπήσω και ει δυνατόν να την κάνω να δροσίσει κιόλας” απάντησε ο κ. Χαϊκάλης λέγοντας ότι βρίσκεται σε αυτή την προσπάθεια της αγάπης με την πατάτα.

“Αυτή η αγάπη υποδηλώνει το στόχο για το πως θα τη δροσίσουμε και νομίζω ότι σε λίγο θα δικαιωθούμε”.

Αναφερόμενος στις προεκλογικές εξαγγελίες τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Χαϊκάλης εμφανίστηκε απολογητικός, σχολιάζοντας ότι θα έπρεπε να είμαστε πιο φειδωλοί.

Σε επισήμανση δε για τους ρητορικούς τόνους που είχαν χρησιμοποιηθεί στο διαχωρισμό μνημονιακών και αντιμνημονιακών, ζήτησε συγγνώμη για τις υπερβολές που ακούστηκαν προεκλογικά.

Ερωτηθείς για τη μείωση στις συντάξεις, για την οποία την Τρίτη έδωσε διευκρινήσεις μέσω Twitter, ο κ. Χαϊκάλης τόνισε ότι η μείωση των συντάξεων έρχεται με νόμους και όχι με εγκυκλίους παραπέμποντας εκ νέου στο νόμο του 2010.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: