Πρόσωπο της χρονιάς ο Πρόεδρος του Hyundai Motor Group  κ. EuisunChung

Ο Executive Chair του Ομίλου Hyundai Motor Group, κ. Euisun Chung, τιμήθηκε με το βραβείο «MotorTrend Person of the Year», έχοντας εξασφαλίσει την κορυφή της περίφημης Power List του MotorTrend για το 2023.

Η τελευταία διάκριση ακολουθεί τα πολύ σημαντικά βραβεία MotorTrend για τα μοντέλα του HMG, συμπεριλαμβανομένου του SUV της χρονιάς 2023 για το Hyundai IONIQ 5 (κατέκτησε τον τίτλο «SUV της χρονιάς 2023» και για το Genesis G90  ( Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023).

To MotorTrend ανακήρυξε τον κ. Chung «Πρόσωπο της Χρονιάς» γιατί οδήγησε το Hyundai Motor Group σε μια νέα εποχή. Η MotorTrend Power List κατατάσσει τους 50 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία κάθε χρόνο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Πρόεδρος Chung ανέβηκε σταδιακά από την πρώτη του εμφάνιση στη Power List στο Νο 12 το 2018, στο Νο 5 το 2022 και τώρα στο Νο 1 το 2023.


Hyundai IONIQ 5

Εκτός από την ικανότητα του Euisun Chung να σχεδιάζει την επιτυχημένη πορεία του Ομίλου, το MotorTrend εξήρε το όραμα του προέδρου της Hyundai για την μελλοντική κινητικότητα και βράβευσε την ικανότητά του να εφαρμόζει λύσεις που παραδοσιακά θεωρούνται πέρα από τα όρια της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα οχήματα του Hyundai Motor Group διακρίνονται για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την ποιότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και την καλή τους αξία.


Genesis G90

Tο MotorTrend αναφέρθηκε στη βράβευση: «O κ. Chung βάζει τη σφραγίδα του στο μέλλον της εταιρείας. Η αντίληψή του για το πού κατευθύνεται ο κόσμος και η βιομηχανία, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να κάνει τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος, υποκινεί περαιτέρω την προσπάθεια να γίνει ηγέτης στα ηλεκτρικά οχήματα και την προηγμένη κινητικότητα». Τόνισε επίσης τον πρωτοποριακό ρόλο του Ομίλου στον έξυπνο σχεδιασμό πόλεων και πολλαπλών λύσεων κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένης της ρομποτικής και της Advanced Air Mobility (AAM).

Ο πρόεδρος του Hyundai Motor Group  κ. Euisun Chung δήλωσε:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ώστε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στο ίδιο υψηλό επίπεδο, γιατί κανένα εξαιρετικό προϊόν ή τεχνολογία δεν καταξιώνεται χωρίς αυτή. Η ποιότητα είναι προτεραιότητα όλων μας. Από τον σχεδιασμό των προϊόντων μέχρι την παραγωγή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες μετά την πώληση, όλες οι ομάδες και οι εργαζόμενοι πρέπει να θέτουν την ποιότητα και τον πελάτη ως την κορυφαία τους προτεραιότητα. Πρέπει όλοι να κερδίζουμε τον σεβασμό και την πίστη των πελατών μας».

Τέσσερα ακόμη στελέχη του Ομίλου κατέχουν εξέχουσα θέση στην Power List 2023 του MotorTrend. Πρόκειται για τους κ. Luc Donckerwolke, President και Chief Creative Officer του Hyundai Motor Group (Νο 3),  Jose Muñoz, President και Global Chief Operating Officer της Hyundai Motor Company (Νο 10),  SangYup Lee, Executive Vice President και Head του Hyundai Global Design Center (Νο 28) και  Karim Habib (Νο 44), Executive Vice President και Head του Kia Global Design Center.

 

Πρόσωπο της χρονιάς ο Πρόεδρος του Hyundai Motor Group  κ. EuisunChung gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: