Προς… διπλό φιάσκο!

Προς «ναυάγιο» οδηγούνται οι δυο πολυαναμενόμενες συναντήσεις τόσο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους ιδιοκτήτες των ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, όσο και αυτή του Γιώργου Μποροβήλου με τους μεγαλομετόχους των ομάδων, στα γραφεία της Super League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα δώσει το «παρών» σε καμία από τις δυο συναντήσεις. Σ’ αυτή στα γραφεία της Λίγκας, θα στείλει αντιπροσώπους, επικαλούμενος την τιμωρία μη ενασχόλησης με το τα του ελληνικού ποδοσφαίρου, λόγω της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης». Οι πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, επίσης, δεν θα εκπροσωπηθούν από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση του ΠΑΟΚ. Εκτός απροόπτου, θα γίνει μια συνάντηση δια… αντιπροσώπων και με μοναδικούς ιδιοκτήτες παρόντες, αυτούς των «μικρομεσαίων».

Σε ό, τι έχει να κάνει με την πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή σε Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη, Μελισσανίδη, όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει καμία συνάντηση. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε το κάλεσμα, μη επιθυμώντας να το δώσει το «παρών», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και οι άλλοι τρεις να… κλωτσήσουν και να πουν «όχι».

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα και οι πληροφορίες που έχουμε, δείχνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον άμεσα, μια τέτοια συζήτηση ανάμεσα στους 4 «μεγάλους» και τον Σταύρο Κοντονή, παρά τις συνεχείς προσπάθειες και τις αλλεπάλληλες συσκέψεις από το πρωί στη ΓΓΑ, με σκοπό να πειστεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι υπόλοιποι, ώστε να δώσουν το «παρών».

Διονύσης Δεσύλλας

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: