Πρίγκιπας Χάρι: Το ταξίδι «αστραπή» για τη στέψη του Καρόλου – Θα φύγει για ΗΠΑ 2 ώρες μετά την τελετή

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να προγραμματίζει ταξίδι «αστραπή» στο Λονδίνο για τη στέψη του Καρόλου, καθώς θέλει να είναι σύντομα πίσω στις ΗΠΑ για τα γενέθλια του γιου του Άρτσι.

Είναι η πρώτη φορά που ο δούκας του Σάσeξ θα δει από κοντά την οικογένειά του, μετά την κηδεία της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Χάρι θα δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο Γ’, να στέφεται βασιλιάς στο Αββαείο του Ουέστμινστερ το Σάββατο 6 Μαΐου και στη συνέχεια θα επιστρέψει κατευθείαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η τελετή για την επίσημη στέψη του Βασιλιά έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες. Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει περίπου δύο ώρες αργότερα στις 3 το μεσημέρι.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν την είδηση πριν από μερικές εβδομάδες σε μια δήλωση, λέγοντας ότι «είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν» ότι ο δούκας του Σάσeξ θα βρίσκεται στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου.

Όμως η δούκισσα του Σάσeξ θα μείνει σπίτι στην κατοικία του ζευγαριού στο Μοντεσίτο με την ενός έτους Λίλιμπετ και τον Άρτσι. «Ο Κάρολος θα είναι ευχαριστημένος. Η υπόλοιπη οικογένεια θα ανακουφιστεί που η Μέγκαν δεν θα είναι εκεί — θα ήταν ιδιαίτερα άβολα για την Κέιτ» σχολίασε βασιλικός παρατηρητής.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: