Πρέπει να δεις τις 10 πιο στυλάτες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας εικοσαετίας

Πρέπει να δεις τις 10 πιο στυλάτες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας εικοσαετίας

Αν δεν το έχεις ήδη κάνει!

To Netflix δημιούργησε μία γενιά θεατών ελαφρώς ανυπόμονων. Skip στην «περίληψη προηγούμενου επεισοδίου» και περνάμε κατευθείαν στο «κυρίως γεύμα». Ολόκληροι κύκλοι «καταναλώνονται» σε λίγα εικοσιτετράωρα, η τύχη των περισσότερων παραγωγών εξαρτάται από το πόσο ψηλά ανεβαίνει στα trending της πλατφόρμας η σειρά με το που κυκλοφορήσει και τα πιο «εύπεπτα» θεάματα κονταροχτυπιούνται με τα δράματα για μία θέση στη «λίστα» μας. Αυτό μας κάνει λιγότερο απαιτητικούς σε ό,τι βλέπουμε; Δεν θα το έλεγα. Η ΗΒΟ και το BBC φροντίζουν να εμπλουτίζουν τις επιλογές μας με tv shows εποχής, σύγχρονα κατασκοπευτικά θρίλερ και κοινωνικές σειρές που κάνουν το τελετουργικό του «απόψε θα δω ένα επεισόδιο» ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ο κοινός παρονομαστής της λίστας που θα δεις παρακάτω δεν είναι όμως το δραματουργικό ενδιαφέρον ή η ερμηνευτικές ικανότητες των πρωταγωνιστών. Το στοιχείο που ενώνει τις δέκα σειρές της λίστας μας, το Netflix με τις υπόλοιπες πλατφόρμες και την Ευρώπη με την Αμερική, είναι το στυλ. Όχι οι σκηνοθέτες, οι σεναριογράφοι ή οι παραγωγοί, αλλά οι customs designers των σειρών που θα δεις, οι οποίοι ευθύνονται για καριέρες ολόκληρες (δες Patricia Field και Sarah Jessica Parker) αλλά και πιο απλά για τις πιο στυλάτες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας εικοσαετίας.

Tv-shows με 60s κοστούμια εποχής, millennials με urban cool looks και action heroes με ατσαλάκωτα κοστούμια που θα κερδίσουν την προσοχή και του πιο ανυπόμονου θεατή. Σε πολλές περιπτώσεις από αυτές που θα δεις παρακάτω δεν έχει τόση σημασία αν σου αρέσει η σειρά. Αρκεί να σου αρέσει απλά η μόδα για να την παρακολουθήσεις. Και αυτή άλλωστε μία μορφή τέχνης είναι.
 Padded Muscle Tee: Πού μπορείς να βρεις και πώς μπορείς να φορέσεις αυτήν τη στυλάτη μπλούζα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: