«Πράσινο φως» για προσλήψεις στον Δήμο Τρικκαίων

«Πράσινο φως» για προσλήψεις στον Δήμο Τρικκαίων

«Πράσινο φως» άναψε σήμερα το μεσημέρι, κατά πλειοψηφία, σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων, για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, στη διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου δίμηνης διάρκειας.

Στόχος, η άμεση στελέχωση και λειτουργία του Ξενώνα Νυκτερινής Φιλοξενίας, στο χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στέγασης αστέγων τις νυχτερινές ώρες.

«Εισηγούμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Αναστασίου, «την πρόσληψη τριών ατόμων με ειδικότητες ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών ή ΔΕ Νοσηλευτών, με γνώσεις/εμπειρία στην αντιμετώπιση και το χειρισμό δύσκολων περιστατικών (βαριά αλκοολικοί, ψυχικά πάσχοντες, χρήστες ουσιών κ.λπ.) και για χρονικό διάστημα δύο μηνών, για την απαραίτητη στελέχωση του Ξενώνα Νυκτερινής Φιλοξενίας του δήμου Τρικκαίων, έως και τη λήξη της τρέχουσας χειμερινής περιόδου». Και αυτό, εξήγησε, «προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες κατεπείγουσες ανάγκες φιλοξενίας 12 καταγεγραμμένων αστέγων στο δήμο Τρικκαίων». Μάλιστα ο ίδιος ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου στην τοποθέτησή του υποστήριξε πως οι ανάγκες είναι τεράστιες και αυξανόμενες.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: