Πότε μια γυναίκα σταματά να είναι ερωτευμένη;

Είσαι ερωτευμένη και ξαφνικά μετά από ένα χρόνο, 6 μήνες ή και 3 μήνες δεν αισθάνεσαι πια το ίδιο. Αγαπάς το αγόρι σου, όμως, δεν νιώθεις το ίδιο πάθος για εκείνον. Τι φταίει; Ανακάλυψε πότε μια γυναίκα ξεπερνάει τον έρωτα που νιώθει μέσα σε μια σχέση, για να καταλάβεις αν θα περάσεις από τον έρωτα στην αγάπη ή από τον έρωτα στο… τέλος της σχέσης σου.

1.Δεν αισθάνεσαι ότι σε αγαπά: Ενώ έχεις δώσει τα πάντα σε εκείνον, το μόνο που παίρνεις είναι αδιαφορία και ανασφάλεια. Μπορεί στην αρχή να μην το έβλεπες ξεκάθαρα, όμως πλέον είσαι σίγουρη και έχεις ξενερώσει. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μάλλον πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω…

2.Βαρέθηκες: Κάνετε τα ίδια πράγματα κάθε μέρα, στο κρεβάτι δεν υπάρχει το ίδιο πάθος και ξαφνικά άρχισες να προσέχεις κι άλλους άντρες που κυκλοφορούν. Μήπως βαρέθηκες; Αν έχεις συναισθήματα για το αγόρι σου ίσως θα έπρεπε να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά αυτή τη φορά να προσπαθήσεις κι εσύ να κάνεις την σχέση σου πιο διασκεδαστική.

3.Τέλειωσε το μέλι, δηλαδή με λίγα λόγια έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που γνωριστήκατε και πλέον γνωρίζετε ο ένας τον άλλον τόσο καλά που δεν μένει περιθώριο για ενθουσιασμό και έρωτες. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορείτε να προχωρήσετε σε μια νέα και πιο ουσιαστική φάση της σχέσης σας.

4.Δεν έχετε ‘χημεία’: Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να νιώθουν ενθουσιασμό κάθε φορά που τις κοιτούν ή τις αγγίζουν οι σύντροφοί τους, όμως στη σχέση σας δεν έγινε ποτέ αυτό. Δυο λύσεις υπάρχουν: είτε θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να λειτουργήσετε χωρίς χημεία είτε θα αποφασίσεις ότι χωρίς έρωτα δεν γίνεται…

5.Υπάρχει συναισθηματική απόσταση, δηλαδή δεν επικοινωνείτε ουσιαστικά και η σχέση σας δεν σε γεμίζει.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: