Πολωνός είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στη Ρόδο

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε παραβιάσει 12 αυτοκίνητα, δυο μαγαζιά και μια αποθήκη και στον χώρο που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα βρέθηκαν laptop, tablet, κινητά, πλήθος μικροαντικείμενα και εξαρτήματα, αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία

Ο τρόπος με τον οποίο κοιτούσε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ένας 34χρονος Πολωνός, φάνηκε ύποπτος στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που περιπολούσαν στην πόλη της Ρόδου και τον προσήγαν στην υπηρεσία τους. 

Εκεί διαπιστώθηκε ότι τις τελευταίες 12 ημέρες είχε διαπράξει 15 διαρρήξεις!

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε παραβιάσει 12 αυτοκίνητα, δυο μαγαζιά και μια αποθήκη και στον χώρο που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα βρέθηκαν laptop, tablet, κινητά, πλήθος μικροαντικείμενα και εξαρτήματα, αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία, λουκέτα, φακοί, ένα αεροβόλο πιστόλι, φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 0,20 και 0,27 εκατοστών. 

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στην οποία οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

*** Αλλά και στην Κω, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 30χρονος Έλληνας ο οποίος παραβίασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και άρπαξε από μέσα το ράδιο-CD, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του οχήματος ενώ ο δράστης πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: