Πολίτης συνέλαβε επιτήδειο που πήγε να τον εξαπατήσει [φωτο]

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Γέρακα, όπου ένας πολίτης πήρε το νόμο στα χέρια του και συνέλαβε τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον εξαπατήσει.

Σύμφωνα με το astinomiko.gr, όπως αναφέρει η καταγγελία που έγινε σε βάρος του, ο δράστης υποσχέθηκε να πουλήσει στον πολίτη ένα αυτοκίνητο έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ. Ο υποψήφιος αγοραστής αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά με την συναλλαγή, ωστόσο είχε προλάβει να δώσει τα χρήματά του.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί τηλέφωνα, συνεννοήσεις, ραντεβού για να δουν το αυτοκίνητο που θα αγόραζε αλλά πάντα την τελευταία στιγμή προέκυπτε κάποιο εμπόδιο. Τελικά, οι δυο τους συναντήθηκαν σε έναν σε δρόμο του Γέρακα, για την πώληση ενός αυτοκινήτου που δεν υπήρχε!

Ο δράστης είχε μαζί του έναν συνεργό, στον οποίο ο πολίτης είχε παραδώσει τις 20.000 ευρώ. Ο συνεργός πήρε τα χρήματα και έγινε καπνός, ωστόσο ο πολίτης ακινητοποίησε τον υποτιθέμενο πωλητή.

Μάλιστα, προκειμένου να μην το σκάσει, του έδεσε τα χέρια με τα γνωστά tire up και στη συνέχεια στην περίφραξη μιας μάντρας στην οδό Ασημάκη Φωτήλα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: