«Πήραμε μια σημαντική νίκη»


Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Άρη, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει μία ενδεχόμενη προσθήκη που αναμένεται να κάνει η ομάδα του.

Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Basket League, ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Σήμερα ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο και σκληρό ματς. Δουλέψαμε αρκετά και ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σήμερα πήραμε μια σημαντική νίκη».

Όταν κλήθηκε να συγκρίνει το ελληνικό με το ισπανικό πρωτάθλημα, είπε: «Πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με την ACB. Αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ είναι ότι όλες οι ομάδες παίζουν πιο σκληρά στην άμυνα. Χρησιμοποιούν περισσότερο τα χέρια τους σε σχέση με την Ισπανία. Όλες οι ομάδες, ακόμη και οι μικρές παλεύουν για τη νίκη και μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Αν κάποια μεγάλη ομάδα ξεκινήσει χωρίς συγκέντρωση απέναντι σε μικρότερες, όλα μπορούν να συμβούν».

Τέλος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ των «πράσινων»: «Θα δούμε. Ποτέ δεν μιλάω για τέτοια θέματα στα Media πριν συμβεί κάτι οριστικό και επίσημο».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: