Πέντε συλλήψεις για τον θάνατο του 3χρονου στις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού"

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις για το τραγικό δυστύχημα του παιδιού στην Κόρινθο το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Έπειτα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου» τονίζει η Οργάνωση σε ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στο Facebook, στην οποία επιβεβαιώνει ότι το αγοράκι φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις του.

Και συμπληρώνει: «Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: