Η Kia επέκτεινε τη συνεργασία της με το Australian Open έως το 2028

Η Kia Corporation επέκτεινε την υποστήριξή της στο Australian Open έως το 2028, συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της μάρκας με τη διάσημη διοργάνωση Grand Slam του τένις που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2002. Στο Australian Open 2023 (“AO23”) , η Kia θα αναδείξει το όραμα και τη δέσμευσή της για βιώσιμη κινητικότητα, ενώ θα εμπνέει τους λάτρεις του τένις μέσω  της χρήσης του logo «Movement inspires ideas».

Για να σηματοδοτήσει το συνεχιζόμενο ρόλο της ως κύριος συνεργάτης του Australian Open και να τονίσει τη συγκεκριμένη συμμετοχή της στο AO23, η Kia διοργάνωσε μια επίσημη τελετή παράδοσης οχημάτων στην πλατεία Federation στη Μελβούρνη στις 10 Ιανουαρίου. Στελέχη της Kia και του Tennis Australia, καθώς και o δύο φορές  πρωταθλητής του Australian Open και  παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia, Rafael Nadal, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Kia παρέδωσε στους διοργανωτές του τουρνουά ένα στόλο 130 οχημάτων που περιελάμβανε τα δημοφιλή Carnival MPV, Sorento SUV, Sportage SUV και το  πλήρως ηλεκτρικό crossover EV6. Τα οχήματα θα παρέχουν ασφαλή, άνετη και αποτελεσματική μεταφορά σε παίκτες, διαιτητές αγώνων και VIP στη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του τουρνουά (16-29 Ιανουαρίου).

«Το Australian Open 2023 σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη στιγμή στη μακροχρόνια σχέση της Kia με το τουρνουά, καθώς ανακοινώνουμε με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας για άλλα πέντε χρόνια έως το 2028», δήλωσε ο Artur Martins, Επικεφαλής του Global Brand and Customer Experience της Kia.

Οι επισκέπτες του AO23 θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με την Kia και να μάθουν περισσότερα για τη δέσμευση της μάρκας να συνεχίσει την προσπάθειά της ώστε να κατέχει ηγετική  θέση στη βιώσιμη κινητικότητα. Η Kia θα παρουσιάσει το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό EV6 GT υψηλών επιδόσεων,  στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Grand Slam Oval.

Στο Kia Arena χωρητικότητας 5.000 θέσεων, το οποίο εγκαινιάστηκε ως ο τέταρτος μεγαλύτερος χώρος τουρνουά στο Melbourne Park πέρυσι, οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν, κυριολεκτικά, τα βήματα του ήρωά τους ως μέρος του διαδραστικού παιχνιδιού «Make your move». Καθώς παρακολουθούν τον Rafael Nadal σε δράση σε μια μεγάλη οθόνη, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιχειρήσουν να αντιγράψουν τις κινήσεις του υπερασπιστή του πρωταθλητή Australian Open και να παράγουν ηλεκτρισμό με τα βήματά τους μέσω ενός ειδικού πατώματος, το οποίο αργότερα θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην τροφοδοσία των μοντέλων Kia EV6 στο  στόλο AO23.

«Η ξεχωριστή αυτή συνεργασία μεταξύ της Kia και του Australian Open έχει αποδειχθεί μία από τις πιο επιτυχημένες στον αθλητικό κόσμο και καθοριστική για τη διαρκή επιτυχία της διοργάνωσης. Είναι τιμή μας που η Kia επέλεξε να επεκτείνει τον ρόλο της ως κύριος συνεργάτης του Australian Open μέχρι το 2028», σχολίασε ο Craig Tiley, Διευθυντής τουρνουά Australian Open.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τις τελευταίες βιώσιμες τεχνικές καινοτομίες που φέρνουν οι φίλοι μας από την Kia στο AO κάθε χρόνο και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι επιφυλάσσουν για τους θαυμαστές τους στη φετινή εκδήλωση», πρόσθεσε.

Εκτός από την παρουσίαση μιας σειράς από ειδικά αναπτυγμένες εταιρικές καμπάνιες  ψηφιακού περιεχομένου κατά τη διάρκεια του AO23, η Kia φιλοξενεί επίσης 20 παιδιά από το Ίδρυμα Rafa Nadal στην εκδήλωση Kia Clubhouse. Η επίσκεψη θα επιτρέψει στα παιδιά να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις από εμπειρίες όπως η παρακολούθηση αγώνων του ΑΟ στο Rod Laver Arena, η συμμετοχή σε αγώνες τένις και η απόλαυση μιας ποικιλίας πολιτιστικών δραστηριοτήτων στη Μελβούρνη.

 

 

 

Η Kia επέκτεινε τη συνεργασία της με το Australian Open έως το 2028 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: