Πάτρα: Γονείς χτύπησαν κι έκαψαν το επτά μηνών μωράκι τους

Σάλο έχει προκαλέσει η ιστορία πίσω από τη μεταφορά ενός βρέφους μόλις επτά μηνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γονείς μετέφεραν το μωράκι στο νοσοκομείο, το βράδυ του Σαββάτου, αφού πρώτα το είχαν χτυπήσει και το είχαν κάψει, μέσα στο ισόγειο σπίτι στο οποίο μένουν. Το επτά μηνών βρέφος στη συνέχεια διεκομήσθη στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών — Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

Το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθησαν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (Κυριακή) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άντρας — γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών — Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: