Πάτρα: 50χρονη κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από τον αντιδήμαρχο και… εραστή της

Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα στις αρχές της εβδομάδας — Τι ανέφερε στη μήνυσή της η 50χρονη — Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, ζητά αποπομπή του αντιδημάρχου — Τι λέει η δημοτική αρχή Πελετίδη 

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την καταγγελία ξυλοδαρμού μιας 50χρονης από τον εραστή της και… αντιδήμαρχο του δήμου Πατρών.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η 50χρονη γυναίκα, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου έξω από το γραφείο του αντιδημάρχου. «Το θέμα μου θα αργήσει γιατί ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει χρεωθεί την υπόθεση έχει βγει σε άδεια. Ωστόσο όπως με ενημέρωσαν έχω τρεις μήνες προθεσμία να υποβάλω μήνυση. Ο αντιδήμαρχος δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε για συγγνώμη» δήλωσε η γυναίκα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», που ανέδειξε το θέμα τη Δευτέρα.

Και συνέχισε: «Εγώ έχω μόνο την αλήθεια μου και την δημοσιότητα ως προστασία. Δεν πρέπει με τίποτα να αφήσω τον ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, έτσι, επειδή είναι δυνατός. Ότι τον ενοχλεί να το ζητάει από το νόμο και όχι να με ξυλοφορτώνει. Αν πιστεύει ότι θίγεται να λύσει αλλιώς τις διαφορές του και όχι με βία».

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αντιδήμαρχος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την 50χρονη εδώ και, περίπου, 1,5 χρόνο. Όταν εκείνη υποπτεύθηκε ότι διατηρούσε σχέση και με μια άλλη γυναίκα, αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Κατέληξαν να τσακωθούν στο γραφείο του και τότε εκείνος άρχισε να της φωνάζει να φύγει, να την βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει, με αποτέλεσμα να πέσει από τα σκαλοπάτια. Ακολούθως, κι ενώ εκείνη περίμενε στο δρόμο, ο αντιδήμαρχος της επιτέθηκε ξανά, απειλώντας την ότι «θα την κόψει στα δύο, και θα την σκοτώσει», ρίχνοντάς της και κλωτσιές.

Στη συνέχεια, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομιά και πήγε στο τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κύκλους της αντιπολίτευσης, που ζητούν από τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να προχωρήσει στην αποπομπή του αντιδημάρχου.

Σε πρώτη φάση, πάντως, η δημοτική αρχή έχει επιλέξει να τηρήσει ψύχραιμη στάση και να συλλέξει πρώτα όλα τα δεδομένα γύρω από το καταγγελλόμενο περιστατικό. Μάλιστα, σε σχετική επικοινωνία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η απάντηση υψηλά ιστάμενου στελέχους ήταν: «Ουδέν σχόλιο. Δεν απαντούμε σε φήμες. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τα δεδομένα της υπόθεσης, γι’ αυτό και επιλέγουμε να εξετάσουμε ψύχραιμα το θέμα».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: