ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟ 1-2

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας με 1-2.
Το πρώτο ημίχρονο επικισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σάντσεθ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο βραχίονα και αντικαταστάθηκε από τον Κουτρουμπή.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Βελλίδη.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι με τον Τελάντερ στο 49. Ο ΠΑΣ κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί με τον Ακόστα, ο οποίος ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος.
Στο 66 ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Καρανίκας ανέτρεψε τον Πέτριτς ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο 73 ο Καλτσάς σκόραρε, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ καθώς ο παίκτης των πρασίνων ήταν σε θέση οφ σάιντ.
Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση στο 75 λεπτό με τον Αμπέντ και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 78 με κεφαλιά του Πέτριτς παίρνοντας μια νίκη που του δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: