Πανούσης: Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματα του- “Δείχνει” δύο βουλευτές και ένα μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

«Έδωσα ονόματα» τόνισε ο Γιάννης Πανούσης μετά την ημίωρη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για όσα γνωρίζει για απειλές που υποστηρίζει ότι δέχτηκε από άτομα που σχετίζονται με την τρομοκρατία και έχουν παράλληλα πολιτική δράση.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρόσθεσε πως κατά την άποψη του προκύπτουν ποινικές ευθύνες. O πρώην υπουργός θα καταθέσει παράλληλα και στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για ζητήματα διαφθοράς στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα είπε:«Κατέθεσα το σύνολο των στοιχείων που διέθετα στην κ. εισαγγελέα για να κάνει τη δική της αξιολόγηση. Η δικιά μου άποψη είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Αυτό όμως θα το δει η Δικαιοσύνη. Έχει ονόματα μέσα (σ.σ η κατάθεση)… Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του όποτε το λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

«Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη να στηρίξει το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία από οποιαδήποτε μορφή παρακράτους» πρόσθεσε. Ο κ. Πανούσης συνοδευόταν από το δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πανούσης καταγγέλλει τη Δευτέρα στην εφημερίδα Τα Νέα ότι δύο βουλευτές κι ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ «έχουν ευθέως σχέσεις» με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Αναφέρει μάλιστα ότι υπάρχουν κι άλλοι στο κυβερνών κόμμα που έχουν μια «πιο χαλαρή σχέση». «Έχω στοιχεία και γι’ αυτούς» τονίζει.

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: