Παγκόσμια Παρουσίαση στην Ελλάδα! Οι πρώτες εικόνες του νέου Dacia Duster  

Αν και η Παγκόσμια παρουσίαση του νέου Dacia Duster είναι προγραμματισμένη – για τους Έλληνες δημοσιογράφους- στις  15 Δεκεμβρίου-  ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από το νέο μοντέλο. Η παγκόσμια παρουσίαση γίνεται στην Ελλάδα και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για την προβολή της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ένα κομμάτι της off road διαδρομής είναι στα Λατομεία Διονύσου.

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου όπου θα διαρκέσει η Παγκόσμια Παρουσίαση , περισσότεροι από 540 δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο θα επισκεφθούν τη χώρα μας για να οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο Dacia DUSTER.

Τα νέα DUSTER ήδη κάνουν ατέλειωτα χιλιόμετρα στους δρόμους της Αττικής. Οι πρώτοι ξένοι  δημοσιογράφοι πήραν μια πρώτη γεύση τόσο από το αυτοκίνητο, όσο και από τα υπέροχα τοπία που επέλεξαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η κατασκευή ειδικής πίστας στα Λατομεία Διονύσου ώστε οι δημοσιογράφοι να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου.

Το  κέντρο της εκδήλωσης  είναι το ξενοδοχείο Cape Sounio, αλλά και το ξενοδοχείο Sofitel στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η  Dacia για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχει στήσει μια σειρά υποστηρικτικών υποδομών με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων, αλλά και τη συντήρηση των οχημάτων δοκιμής. Παράλληλα με το νέο Dacia DUSTER,  η διοργάνωση χρησιμοποιεί τόσο τα Dacia SANDERO STEPWAY, όσο και τετρακίνητα Dacia DUSTER της παρούσας γενιάς.

Για την παρουσίαση του νέου Dacia DUSTER στην Ελλάδα δημιουργήθηκε σχετικό video το οποίο έχει αναρτηθεί εκτός των άλλων και στο youtube:  https://youtu.be/o2cyx_yDFPc

Παγκόσμια Παρουσίαση στην Ελλάδα! Οι πρώτες εικόνες του νέου Dacia Duster  

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: