Π. Κουρουμπλής: Η κυβέρνηση ετοιμάζει ειδικά μέτρα για τα νησιά

Ειδικά μέτρα για τα νησιά με σκοπό την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση τον προσεχή Σεπτέμβριο, γνωστοποίησε σήμερα στη Νίσυρο, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο δημαρχείο του νησιού.

«Όλα τα υπουργεία ασχολούνται, με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τη νησιωτική πολιτική και σύντομα θα ολοκληρωθεί το σχετικό πρόγραμμα, το οποίο θα εξαγγείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος ένα μικρό νησί», τόνισε ο υπουργός, ενώ ο δήμαρχος Νισύρου, Χριστοφής Κορωναίος, ζήτησε να γίνουν οι εξαγγελίες αυτές από τη Νίσυρο, κάνοντας γνωστό ότι θα απευθύνει και σχετική πρόσκληση στον πρωθυπουργό.

Ο υπουργός Εσωτερικών έφθασε το πρωί στο νησί και παρέστη σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο, στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στο νησί. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, ο έπαρχος Κω, Γιώργος Χαλκιδιός, δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι του νησιού.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: