Όταν τα ψηλά παπούτσια δεν είναι πια… εφιάλτης!

Ναι, ναι! Κι εγώ όταν ήμουν κοριτσάκι φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και έκανα πασαρέλα στο σπίτι πάνω κάτω. Τα ίδια και οι κόρες μου. Πού τις χάνεις πού τις βρίσκεις, θα τις δεις  στην παπουτσοθήκη. Κι εγώ αγχωμένη από πάνω τους μη γυρίσουν κανένα αστράγαλο…

Για πολλά χρόνια πλήρωσα την αγάπη μου για τα ψηλοτάκουνα με πρησμένα πόδια σαν μελιτζάνες, με κάλους και φουσκάλες, με βρώμικες πατούσες γυρνώντας από γάμους και γλέντια αφού οδηγούσα ξυπόλητη από τον πόνο και το σφίξιμο που ένιωθα στα πόδια μου. (Αν έχεις οδηγήσει κι εσύ ξυπόλητη στο αυτοκίνητο με νιώθεις).

Κάθε φορά όπου πήγαινα έπαιρνα μαζί μου και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή έστω σαγιονάρες ώστε να μη χαλάσω τη διάθεσή μου εξαιτίας των άβολων ψηλοτάκουνων. Γιατί παραδέξου το! Πέρα από το sexiness ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα δεν σου προσφέρει τίποτα άλλο. Αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στα πόδια σου. 

Όταν τα ψηλά παπούτσια δεν είναι πια… εφιάλτης!

Από τις εγκυμοσύνες μου και μετά απενοχοποίησα τα χαμηλά παπούτσια. Το στυλ μπορείς να το βρεις σε ένα ζευγάρι κομψές μπαλαρίνες, ή εσπαντρίγιες ή σανδάλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να είσαι όμορφη και κομψή χωρίς να ασφυκτιούν τα πέλματά σου.

Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψα τα ανατομικά υποδήματα Scholl. Με μεγάλη γκάμα στην καλοκαιρινή και χειμωνιάτικη συλλογή τους, σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν για να είσαι άνετη και στυλάτη. Τα υποδήματα Scholl είναι πιο σύγχρονα και στυλάτα από ποτέ, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και σίγουρα δεν είναι αυτό που μπορεί κάποιος να έχει στο μυαλό του όταν σκέφτεται «ανατομικά παπούτσια». Μία επίσκεψη σε ένα φαρμακείο θα σας πείσει!

Όταν τα ψηλά παπούτσια δεν είναι πια… εφιάλτης!

Υπάρχουν σχέδια, χρώματα και ανατομικοί πάτοι σε όλα τα υποδήματα αλλά και διαφορετικά στυλ όπως σανδάλια ή αθλητικά ανάλογα με τις ανάγκες των ποδιών μας και της καθημερινότητας μας.

Όταν τα ψηλά παπούτσια δεν είναι πια… εφιάλτης!

Το μήνυμα της Scholl είναι LOVE EVERY STEP, γιατί κάθε βήμα είναι σημαντικό αν σκεφτεί κανείς ότι κατά τη μέση διάρκεια ζωής, τα πόδια ενός ατόμου θα καλύψουν απόσταση ίση με την απόσταση 5 φορές γύρω από τη γη (πάνω από 150.000 χλμ).

Σήμερα θα σας δείξω μέσα από φωτογραφίες ποια είναι τα αγαπημένα μου σχέδια από την καλοκαιρινή συλλογή! Ελπίζω να σας εμπνεύσουν οι επιλογές μου!

Όταν τα ψηλά παπούτσια δεν είναι πια… εφιάλτης!

Ανακάλυψε όλα τα μοντέλα της ΝΕΑΣ collection Άνοιξη/Καλοκαίρι ’19 στο site http://www.costaspapaellinas.gr/el/scholl/!

Like Schollshoes on Facebook www.facebook.com/schollshoes.gr/

Follow Schollshoes on Instagram https://www.instagram.com/schollshoesgr/

Καλή σας μέρα!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: