Open Coffee Thessaloniki: Γνωρίστε 5 νέους επιχειρηματίες

Η 60η συνάντηση του Open Coffee Thessaloniki έρχεται τη Δευτέρα 14/12 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 19:30 με πολλές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Ομιλίες:

O Γρηγόρης Σταματόπουλος, συνιδρυτής και CΕΟ της Funkmartini θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες που προσφέρει στο κοινό και στους επαγγελματίες ομορφιάς, καθώς και για την πορεία της εταιρείας από την ιδέα μέχρι σήμερα.

H Φωτεινή Παππά, product manager της BL Nanobio­med θα παρουσιάσει τη δραστηριότητα της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων ιατρικών νανοτεχνολογιών.

O Μάκης Αντύπας, CIO και συνιδρυτής της Viva Payments θα μιλήσει για το Viva Wallet, τις ευκαιρίες που αυτό δημιουργεί για νέους επιχειρηματίες, καθώς και διδάγματα από την πορεία της εταιρείας ως σήμερα.

Ο Βίκτωρ Τσιλώνης και η Αυγή Βογιατζόγλου, ιδρυτές της Δικηγορικής Εταιρίας Τσιλώνης-Βογιατζόγλου θα μιλήσουν για τη Newlaw, τη λειτουργία και τη χρησιμότητα της πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμας παροχής ηλεκτρονικών νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μπόντζιος, CEO και συνιδρυτής της Fieldscale, θα μιλήσει για την πορεία της εταιρείας από το γκαράζ στο Seed Round. Θα περιγράψει τις πιο ακραίες στιγμές που έζησε η startup, το πώς τις αντιμετώπισε και ποια είναι τα μυστικά για να κάνεις μια ιδέα των δύο ατόμων σε μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας των 15 ατόμων σε 3 χρόνια.

Η διαδικασία

Η συγκέντρωση γίνεται στις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.

Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Περισσότερες πληροφορίες: http://opencoffee.gr/2015/12/09/open-coffee-thessaloniki-lx/

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: