Ομογενής διακινούσε κάνναβη στην Κέρκυρα

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε την Τρίτη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή Τρίκλινο της Κέρκυρας ένας ομογενής και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθη ένας Έλληνας, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 70 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Οι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για διακίνηση ναρκωτικών με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συλλήψεις για κάνναβη σε Αγρίνιο και Φλώρινα

Στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε έναν 21χρονο Έλληνα μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του το μεσημέρι της Τρίτης στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών, καθώς βρήκαν 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έναν μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα ναρκωτικού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ένας 21χρονος Έλληνας υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών το πρωί της Τρίτης και στην κατοχή του κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο νεαρός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν 68 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ο 21χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: