Οι υποψήφιες Μις Υφήλιος χωρίς καθόλου μακιγιάζ (φωτό)

Σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι η ομορφιά είναι κάτι περισσότερο από το μακιγιαρισμένο δέρμα, οι διαγωνιζόμενες στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος έβγαλαν το μακιγιάζ τους και πόζαραν για μια σειρά από εντυπωσιακές selfies εντελώς άβαφες!

 

Και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό είναι εξίσου όμορφα, χωρίς το ψεύτικο μαύρισμα, τις μεγάλες βλεφαρίδες και το φωτεινό κόκκινο κραγιόν. Οι φετινές συμμετέχουσες ονόμασαν την online καμπάνια #ConfidentlyBeautiful και ενθαρρύνουν και άλλες γυναίκες από όλο τον κόσμο να λάβουν μέρος. Ένας αντιπρόσωπος της διοργάνωσης αναφέρει ότι η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών και να τις κάνουν να είναι ο καλύτερος εαυτός τους.

Πιστεύουν ότι κάθε γυναίκα πρέπει να είναι σίγουρη για την ομορφιά της. Η Μις Υφήλιος 2014 από την Κολομβία, πυροδότησε τη νέα «τρέλα» και κάλεσε τις άλλες γυναίκες να λάβουν μέρος.

Η ίδια έγραψε: «Κάθε #MissUniverse είναι #ConfidentlyBeautiful (όμορφη με αυτοπεποίθηση) Εσύ είσαι; Δείξτε μας τις selfies σας χωρίς μακιγιάζ σας με το hashtag #ConfidentlyBeautiful». Το μήνυμα αυτό συνοδεύτηκε βέβαια από της φωτογραφία! Τα καλλίγραμμα μοντέλα ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και κέφι, και μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους στα social media με πεντακάθαρα πρόσωπα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά με λαμπερά χαμόγελα!

Οι διαγωνιζόμενες για το Μις Υφήλιος έβγαλαν πολύ κοντινές φωτογραφίες χαμογελώντας ή στέλνοντας φιλιά δείχνοντας να μην τους νοιάζει όποια ατέλεια έχουν. Αρκετές βέβαια από αυτές παρά το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφες και χωρίς μακιγιάζ είναι δύσκολα αναγνωρίσιμες όταν βλέπεις τις φωτογραφίες τους με και χωρίς μακιγιάζ. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με μακιγιάζ και τις selfies που έβγαλαν.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: