Οι street style εμφανίσεις στο Λονδίνο αποδεικνύουν ότι οι Bρετανίδες τολμούν με το στιλ τους

Διάβασε ακόμη: NYFW:

Αυτό φαίνεται να κάνουν και οι Βρετανίδες με το τους. Παρατηρώντας τα looks των γυναικών, κατά τη διάρκεια Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο καταλάβαμε αυτό ακριβώς: ότι τολμάνε. Θα φορέσουν την πιο hot τάση της σεζόν με κάτι πιο διαχρονικό. Θα δημιουργήσουν αναπάντεχους συνδυασμούς και φόρμες μέσα από το styling. Θα κάνουν τα αξεσουάρ πρωταγωνιστή των εμφανίσεών τους και ακόμα κι αν φοράνε το πιο απλό σύνολο, θα το αναδείξουν.

Δες ακόμη:

Γενικά, υπάρχει μια πιο «πειραματική διάθεση» στις εμφανίσεις τους, κάτι που τελικά τους βγαίνει σε (πολύ) καλό. Απόδειξη οι παρακάτω street style εμφανίσεις που είδαμε στους δρόμους του Λονδίνου με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας.

ImaxTree

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις τάσεις μαζί. Neon, animal print και εργατική φόρμα. Με κάποιο τρόπο όλα λειτουργούν προς όφελος της stylish αυτής Λονδρέζας.

ImaxTree

Συνδυάζοντας μια bold απόχρωση σαν το ροζ, με ένα αξεσουάρ σε animal print θα δημιουργήσεις τον πιο αναπάντεχο συνδυασμό.

ImaxTree

Ακόμα και μια ρομαντική, πλισέ φούστα σαν την παραπάνω ταιριάζει με φουτουριστικού ύφους sneakers.

ImaxTree

Έχε πάντα ένα αναπάντεχο στοιχείο στις εμφανίσεις σου, όπως έναν oversized φιόγκο ή αξεσουάρ.

ImaxTree

Συνδύασε δυο ή τρεις διαφορετικές τονικότητες του ίδιου χρώματος μαζί και θα έχεις το πιο ενδιαφέρον outfit.

ImaxTree

Ανέδειξε ένα κλασικό ρούχο όπως ένα καρό παλτό με μια belt bag που διαθέτει δύο τσαντάκια πάνω της (σ.σ. μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν).

ImaxTree

Η τάση των matching συνόλων επιστρέφει δριμύτερη. Ταίριαξε το look σου με αυτό του συντρόφου, φίλου, κολλητής σου κτλ. και το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο, ενδιαφέρον.

ImaxTree

Το πράσινο του κάνει την παρουσία του αισθητή στους δρόμους του Λονδίνου, αποτελώντας από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

ImaxTree

Αν είσαι φαν των ουδέτερων αποχρώσεων κανένα πρόβλημα. Μια τσάντα σε bold απόχρωση θα αναδείξει ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

ImaxTree

Τα δερμάτινα παντελόνια επιστρέφουν στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις, και δεν περιοριζόμαστε στην κλασική μαύρη απόχρωση, αλλά και σε άλλες διαχρονικές, όπως το γκρι, ivory ή μπεζ.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: