Οι πολύκροτοι χωρισμοί της σόουμπιζ

Φλογερά ειδύλλια, μεγάλοι έρωτες, παραμυθένιοι γάμοι και ένας κοινός παρονομαστής: Το άδοξο τέλος! Με αφορμή το διαζύγιο Μπράντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί… θυμόμαστε τους χωρισμούς της εγχώριας σόουμπιζ που «έγραψαν» ιστορία!

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος

Είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος χωρισμός της ελληνικής σόουμπιζ. Ο γάμος τους το 2001 ήταν το γεγονός της χρονιάς, το διαζύγιο, ύστερα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου, ήταν εξίσου πολύκροτο. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν με ένα κοινό ανακοινωθέν του ζευγαριού και το γεγονός προκάλεσε τεράστια έκπληξη, αφού θεωρούνταν το πιο λαμπερό κι ευτυχισμένο ζευγάρι: «Μελίσσια 29-01-2010. Επαιτώ από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους». Τα λόγια σίγουρα δεν προμήνυαν την κατάσταση που θα επικρατούσε στη συνέχεια. Έξι χρόνια μετά, οι δικαστικές διαμάχες για τα περιουσιακά στοιχεία διαδέχονται η μία την άλλη.

 
 
 
 

Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Από 40 κύματα πέρασε αυτή η σχέση για να καταλήξει στον οριστικό χωρισμό. Μέσα σε δυόμισι χρόνια χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και πρόσφατα ξαναχώρισαν, ρίχνοντας τίτλους τέλους. Σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση φαίνονταν λαμπεροί και ευτυχισμένοι, ενώ στα social media πρόβαλλαν μια παραμυθένια σχέση. Το ζευγάρι μετακόμισε μαζί σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα το καλοκαίρι του 2015. Τα πρώτα σύννεφα όμως δεν άργησαν να εμφανιστούν. Αφορμή στάθηκε ο γάμος της αδελφής του νεαρού επιχειρηματία στη Βενετία, στον οποίο η παρουσιάστρια δεν ήταν καλεσμένη. Αν και δεν ήταν αυτή η αιτία του χωρισμού, ήταν το γεγονός που έδωσε τη χαριστική βολή στο ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί, καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα στη συμβίωσή τους. Ο πρώτος χωρισμός ήρθε λίγες μέρες αργότερα, με την Κατερίνα να εγκαταλείπει την κοινή τους οικία. Το χειμώνα αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους και από την Πρωτοχρονιά ξεκίνησαν να συναντιούνται ξανά, κρατώντας χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά. Παρά τις προσπάθειες επανασύνδεσης, δεν τα κατάφεραν τελικά.

Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας

Μπορεί ο θυελλώδης έρωτάς τους να έριξε αυλαία το 1992, έπειτα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου, όμως η αγάπη, η εκτίμηση και ο θαυμασμός που τρέφουν ο ένας για τον άλλο δεν θα χαθούν όσα χρόνια κι αν περάσουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και 24 χρόνια μετά το χωρισμό τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και εξαίρετοι συνεργάτες: «Ο τρόπος που χωρίσαμε ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα». Τα πράγματα δεν ήταν όμως πάντα εύκολα: «Έπιασα πάτο και στα eρωτικά μου. Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήταν ο μεγαλύτερός μου πάτος. Όταν τραγουδούσα το “Εμείς”, πήγαινα στα παρασκήνια, έκλαιγα και ξαναγύριζα στην πίστα. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή ίσως και να μη μιλούσαμε ποτέ με τον Καρβέλα. Έγινε και αυτό», έχει δηλώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια. Το ζευγάρι, που στη συνείδηση του κοινού δεν χώρισε ποτέ, θα ενώνει πάντα ο καρπός του έρωτά τους, η Σοφία και τα εγγόνια που τους χάρισε.

Ηλίας Βρεττός – Ευαγγελία Αραβανή

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, η είδηση του χωρισμού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον πλανήτη της εγχώριας σόουμπιζ. Η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται να ξεκίνησε λίγο πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων, το 2014. Η αφορμή δόθηκε με έναν τσακωμό που είχε το ζευγάρι, όταν το μοντέλο αρνήθηκε να συνοδεύσει τον τραγουδιστή σε βραδινή έξοδο. Τότε η Ευαγγελία μάζεψε τα πράγματά της από το διαμέρισμα που συγκατοικούσαν και έφυγε. Οι φήμες όμως, ότι ένα τρίτο πρόσωπο βρίσκεται πίσω από τον ξαφνικό χωρισμό, ολοένα και φούντωναν. Συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για έναν γνωστό εφοπλιστή, με τον οποίο η Ευαγγελία αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της. Λίγες μέρες αργότερα, ο Ηλίας δήλωνε σε συνεντεύξεις του τυχερός που χώρισε: «Με το χέρι στην καρδιά, νιώθω στα καλύτερά μου. Ο λόγος και ο τρόπος που συνέβη ο χωρισμός μου με έκανε να είμαι πολύ γρήγορα πολύ καλά».

Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου

Ένας παραμυθένιος γάμος που έληξε άδοξα με ένα «αιματηρό» διαζύγιο. Ο γνωστός ποινικολόγος και το διάσημο μοντέλο παντρεύτηκαν το 2001, με την Εύη να είναι ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Δύο χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Η εστεμμένη Μις Ελλάς 1999, αν και βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, τα παράτησε όλα για να αφοσιωθεί στο σύζυγο και την οικογένειά της. Για εφτά χρόνια διατηρούσαν μια σχέση που έμοιαζε ιδανική και κανείς δεν περίμενε πως θα κατέληγε σε τραγωδία. Ο επίλογος γράφτηκε με επεισοδιακό τρόπο και αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε όλα τα ΜΜΕ για μεγάλο διάστημα. Ο απολογισμός του άλλοτε μεγάλου έρωτα ήταν ξυλοδαρμός, αλληλομηνύσεις, απειλές και ατελείωτες αντιδικίες στις δικαστικές αίθουσες.

Ναταλία Γερμανού – Μάνος Ιωάννου

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια, κυρίως λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν. Οι κακές γλώσσες φαινόταν να μην τους επηρεάζουν και σε κάθε τους έξοδο έδειχναν ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι. Το έτος 2015 τους βρήκε χωρισμένους όμως, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και πολλές όμορφες στιγμές. Οι δυο τους προσπάθησαν πολύ να κρατήσουν ζωντανό τον έρωτά τους, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, με τον Μάνο να δηλώνει: «Δεν τραβούσε άλλο η σχέση μας. Βάλαμε ένα τέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίναμε εχθροί. Χωρίσαμε οριστικά, αυτή είναι η αλήθεια… Θέλω όμως να διευκρινίσω ότι δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο ούτε καβγάδες, όπως ακούστηκε».

koolnews.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: