Οι Μαθητές Άνοιξαν τον Τάφο του Δασκάλου τους. Όταν τον Άγγιξαν, παρατήρησαν ότι…

Το δέρμα του ήταν ακόμα μαλακό και ελαστικό, οι αρθρώσεις του μπορούσαν να μετακινηθούν. Ο ιατροδικαστής που ήταν παρώνέμεινε άφωνος: πώς θα μπορούσε ένας άντρας 150 ετών, που έχει πεθάνει εδώ και 75 χρόνια να φαίνεται τόσο ζωντανός;

Αφού σφραγίστηκε σε γυάλινη θήκη, το σώμα του Dashi-Dorzho μεταφέρθηκε στο βουδιστικό ναό του Ivolginsky Datsan. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η εμφάνιση του Λάμα παραμένει αμετάβλητη, παρόλο που δεν έχουν ληφθεί περαιτέρω μέτρα για την αποτροπή της αποσύνθεσης του σώματος.

Δείγματα από το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια επιβεβαιώνουν ακόμη ότι τα κύτταρα συνέχισαν να διαιρούνται στο σώμα του, αν και με πολύ αργό ρυθμό. Ο Dashi-Dorzho πήρε επίσης βάρος και διατηρεί θερμοκρασία σώματος μεταξύ 18 και 33 βαθμών Κελσίου.

Εν τω μεταξύ, ο τόπος όπου φυλάσσεται έχει γίνει πλέον διάσημος τόπος προσκυνήματος, που επισκέπτονται χιλιάδες Βουδιστές κάθε χρόνο. Λέγεται επίσης ότι ο Dashi-Dorzho άνοιξε τα μάτια του πολλές φορές.

Το 2016, βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο ναό έδειξε ότι ο Dashi-Dorzho διέσχιζε τα δωμάτια το βράδυ.

Ακόμη και αν απορρίψετε όλες τις φήμες, παραμένει ένα μυστήριο γιατί το σώμα του είναι τόσο καλά διατηρημένο. Ίσως ο Λάμα βρήκε πράγματι έναν τρόπο να γίνει αθάνατος …

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: