Οδηγός αγοράς: Τα πιο ροζ sneakers που θα ανανεώσουν το street look σου

Ακόμα λοιπόν, διανύουμε την περίοδο των ugly sneakers, αλλά και των λευκών που πάνε με όλα. Τι θα έλεγες αν εκτός από αυτές τις δύο επιλογές, που είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη, σου έδινα κι αυτή των ροζ; Ένα χρώμα που είναι ακόμα εδώ και μπορεί να αναδείξει από το πιο minimal μέχρι το πιο chunky ζευγάρι sneakers και να σου χαρίσει μία παιχνιδιάρικη στιλιστική πινελιά. Όσα κι αν σου πω όμως εγώ, καλύτερα να δεις τις επιλογές που συγκέντρωσα παρακάτω και τότε θα βάλεις στη λίστα σου τα ροζ sneakers. 

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της σεζόν που φορέθηκαν και θα φορεθούν σε μία ροζ εκδοχή που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε ένα trendy style.

Εντυπωσιακό κι εναλλακτικό ζευγάρι για σένα που θες τα sneakers σου να είναι στα τελευταία trends αλλά να μην σου στερούν καθόλου από τον κοριτσίστικο χαρακτήρα σου.

Τα ugly sneakers όταν βάφονται ροζ, αλλάζουν ύφος και είναι έτοιμα να σε κερδίσουν και να μπουν στο καθημερινό σου στιλ.

Μία κομψή εκδοχή των sneakers με αποχρώσεις του ροζ για να μπορείς να τη φοράς με το denim outfit, αλλά και με το κοστούμι σου.

Λίγο πιο εκκεντρικά λόγω της έντονης αντίθεσης του πορτοκαλί με το ροζ, αυτά τα sneakers είναι ιδανικά για σένα που θες να κάνεις τη διαφορά με τα παπούτσια σου.

Ίσως η πιο ευκολοφόρετη εκδοχή των ροζ sneakers που μπορείς να εντάξεις πολύ εύκολα στο everyday street look σου.

Μία cult επιλογή στην πιο κοριτσίστικη εκδοχή, ιδανική για σένα που θες να πειραματιστείς με το στιλ urban – sportive στιλ.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/maffashion_official

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: