Ο περίπατος του Ρόσμπεργκ στην Μόντσα

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πήρε μία άνετη νίκη, εκμεταλλευόμενος την κακή εκκίνηση του Λιούις Χάμιλτον, με αποτέλεσμα να πάρει την πρωτοπορία από την αρχή του αγώνα και να εξαφανιστεί από τους διώκτες του. Με αυτή τη νίκη ο Γερμανός μείωσε την διαφορά από τον Άγγλο team mate του στους δύο βαθμούς. Αυτή η νίκη ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Γερμανού της Mercedes και 21η της καριέρας του. Δεύτερος ο Λιούις Χάμιλτον που στην αρχή είδε τους Ρόσμπεργκ, τις δύο Ferrari, τον Μπότας και το Ντάνιελ Ρικιάρντο να τον περνάνε, στην συνέχεια ανέβηκε δεύτερος αφού πέρασε τους Ρικιάρντο, Μπότας και στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το ένα παραπάνω πιτ στοπ των Ferrari κι έφτασε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Τρίτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ που έδωσε μία δόση χαράς στους «tifosi» που όπως πάντα δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Τέταρτος ο έτερος πιλότος της Ferrari Κίμι Ράικονεν που μαζί με τον team mate του ανέβασαν την Scuderia στην δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πέμπτος ο Ντάνιελ Ρικιάρντο που έξι γύρους πριν το τέλος πέρασε τον Βάλτερι Μπότας, που τερμάτισε στην 6η θέση. Έβδομος ο έτερος πιλότος της Red Bull Μαξ Φερστάπεν που 4 γύρους πριν το τέλος πέρασε τον Σέρχιο Πέρεζ, ρίχνοντάς τον στην 8η θέση.Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Φελίπε Μάσα και Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Άτυχοι ήταν οι Ντάνιλ Κβίατ, Πασκάλ Βερλάιν, Πάλμερ και Νασρ με τους δύο τελευταίους να έχουν επαφή και οι δύο πρώτοι από μηχανικά προβλήματα.

Περισσότερα:http://www.motori.gr/newsarticle/f1/gkran-pri-montsa-peripatos-gia-ton-rosmpergk

Αναλυτικά η κατάταξη:

Ο περίπατος του Ρόσμπεργκ στην Μόντσα

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: