Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι ένας μικρός θαυμαστής του σύγκριναν τους κοιλιακούς τους

Στο περιθώριο της περιοδείας της Αλ Νασρ στην Ιαπωνία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έλαβε μέρος σε καμπάνια προώθησης των προϊόντων σπόνσορά του και εκεί βρέθηκε προ… εκπλήξεως. Ένας μικρός θαυμαστής του που έλαβε μέρος στο event του ζήτησε να συγκρίνουν τους κοιλιακούς τους.

Ο «CR7» ανέβηκε στο πάλκο για να μιλήσει για τα προϊόντα φίρμας που είναι χορηγός του και σχετίζονται με την γυμναστική, την παθητική γυμναστική και κυρίως με το πως να… σμιλέψει ο καθένας εντυπωσιακούς κοιλιακούς στιλ «six pack», σαν κι αυτούς δηλαδή που έχει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Μαζί στη… σκηνή ανέβηκε κι ένας μικρός Ιάπωνας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρχικά του έδειξε εικόνες «πριν – μετά» για το πώς διάφοροι άνθρωποι άλλαξαν την εικόνα τους χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που προωθεί. Ο μικρός, όμως, είχε άλλα… σχέδια. Ρώτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο αν μπορούσε να του δείξει τους κοιλιακούς του και αφού πήρε καταφατική απάντηση σήκωσε την μπλούζα του. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου του «χτύπησε» την κοιλιά με τα δάχτυλά του για να δει πόσο γυμνασμένος είναι ο μικρός κι έβαλε τα γέλια και στη συνέχεια έκαναν «high five».

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr