Ο «Μπαζ» από το «Μόνος στο Σπίτι» κατηγορείται για τον βι@σμό της φίλης του

Νέα μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Devin Ratray που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Μπαζ Μακάλιστερ» στο «Μόνος στο Σπίτι». Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post η Lisa Smith που στο παρελθόν διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί του, τον κατηγορεί ότι την βίασε μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν το 2017.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η Smith, ο Ratray πρώτα την νάρκωσε και στη συνέχεια την βίασε. Αμέσως μετά η γυναίκα κατήγγειλε τον βι@σμό της στην αστυνομία. Πάντως ο Ratray μιλώντας στο CNN διέψευσε τις σε βάρος του κατηγορίες και πρόσθεσε ότι δεν έκανε σeξ με την Smith. 

Υπενθυμίζεται πως ο «Μπαζ» συνελήφθη το 2021 στην Οκλαχόμα με τις κατηγορίες της επίθεσης, βιαιοπραγίας με στραγγαλισμό και ενδοοικογενειακή βία. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 25.000 δολαρίων ενώ δήλωσε ότι ήταν αθώος. Την ίδια περίοδο η Smith άρχισε να αναρωτιέται για ποιο λόγο η υπόθεσή της δεν είχε ερευνηθεί. Σύμφωνα με το CNN η υπόθεση μπήκε στο αρχείο καθώς οι αρχές θεώρησαν ότι η Smith δεν ήθελε να κατηγορήσει περαιτέρω τον Ratray.

Ωστόσο η γυναίκα πλέον βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές ενώ ένας εισαγγελέας πριν από μικρό χρονικό διάστημα ερεύνησε τις επικοινωνίες της προκειμένου να βρει μάρτυρες για την υπόθεση. Από την πλευρά της η Smith σε επικοινωνία που είχε με την New York Post εμφανίστηκε «συντετριμμένη» επειδή δεν ερευνήθηκε η υπόθεσή της. 

Σύμφωνα με το CNN στη βραδιά του φερόμενου βιασμού η Lisa Smith, ο αδερφός της και ένας φίλος τους συναντήθηκαν για να πιουν ένα ποτό με τον Ratray. Αργότερα η Smith και ο «Μπαζ» πήγαν στο διαμέρισμά της όπου η γυναίκα ισχυρίζεται ότι την νάρκωσε και στη συνέχεια την βίασε. 

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: