Ο Αστέρας θα παίξει για το πρεστίζ του

Ο Αστέρας Τρίπολής μπορεί να έχει αποκλειστεί από το Europa League, όμως απόψε (10/12, 22:05) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» απέναντι στην Σάλκε θέλει να παίξει για το πρεστίζ του.

Αυτό τόνισε και στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα ο Στάικος Βεργέτης επισημαίνοντας πως η φετινή ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας της Τρίπολης ήταν ένα μάθημα.
Μετά από πέντε παιχνίδια στον 11ο όμιλο οι Αρκάδες έχουν 4 βαθμούς, με μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Ωστόσο στην Τρίπολή ο Αστέρας έχει μόλις μια ήττα σε επίπεδο Europa League στα 11 ματς που έχει δώσει και αυτή ήρθε πέρσι από την Τότεναμ. Από την άλλη η Σάλκε απόψε αν φύγει με τη νίκη θα εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά του πλάνα, ο Βεργέτης αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 την ομάδα του και τον Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Γιαννούλης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι στην άμυνα, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας τα δύο αμυντικά χαφ, Φερνάντες πιο μπροστά, με τους Λανθαρότε, Φούντα στα άκρα και τον Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπετάνος, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Δημούτσος, Νίκο, Τσοκάνης, Μπερτόλιο και Χαμντανί. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάσα, Αλόκο, Τορμένα και Κοσίτσκι, ο Σκουρτάι που δεν υπολογίζεται τον τελευταίο καιρό και οι Παπαδόπουλος, Μπαντής, Κιτοκό και Μουκάμ που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί θα παίξουν με τους Φάρμαν (τερματοφύλακα), Καϊσάρα, Χέβεντες, Νοϊστάντερ, Κολάσινατς (άμυνα), Μέγερ, Γκάις, Χόιμπεργκ, Σανέ (στα χαφ), Τσούπο-Μότινγκ και Χούντελααρ (επίθεση).

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: