Ο άνθρωπος που θέλει να μεταμορφωθεί σε Alien δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω εμφάνισης

Ο Anthony Loffredo είχε προκαλέσει αίσθηση λόγω της ακραίας του εμφάνισης, ωστόσο τώρα διαμαρτύρεται ότι δεν τον βοηθάει να βρει δουλειά.

Ο Anthony Loffredo ή Black Alien Project έγινε γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς εκτός από το γεγονός ότι έχει γεμίσει όλο το κορμί του με τατουάζ, έχει υποβληθεί σε μια σειρά από επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε Άλιεν.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι αυτή η μεταμόρφωση του έχει κοστίσει, αφού δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω της ακραίας του εμφάνισης. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν», λέει ο «Black Alien».

Ο Anthony Loffredo έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του με σκούρα τατουάζ-συμπεριλαμβανομένων των βολβών των ματιών του, Επίσης, έχει τοποθετήσει εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα στο κεφάλι και τα χέρια του, έχει ακρωτηριαστεί δύο δάχτυλα, ένα μέρος της μύτης του, καθώς και τα δύο αυτιά του.

Μιλώντας σε ένα επεισόδιο του ισπανικού podcast Club 113, ο Loffredo είπε: «Αυτό το είδος αλλαγής, δεν έχει να κάνει απλά με τατουάζ, είναι κάτι μεγαλύτερο. Δεν μπορώ να βρω δουλειά, υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα που αντιμετωπίζω. Θα μπορούσε να είναι θετικό όλο αυτό διότι με κάνει να νιώθω καλύτερα, αλλά υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά».

Και συνέχισε: «Είναι ένας αγώνας καθημερινός, διότι κάθε μέρα βρίσκεις νέους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν, που θέλουν να κρίνουν. Έτσι είναι η ζωή, δεν μπορούν όλοι να κατανοήσουν τα πάντα. Όπως κι εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον, κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι κάποιου, γιατί το κάνει αυτό. Πρέπει να μιλήσεις με αυτό το άτομο».

Σε άλλο σημείο του podcast, ο Loffredo εξήγησε πώς αντιδρούν οι άνθρωποι με την εμφάνισή του. «Είμαι άνθρωπος. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είμαι απλά τρελός. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν με βλέπουν φωνάζουν και τρέχουν. Το βράδυ όταν περνάω από δρόμο που έχει κόσμο, προτιμώ να πηγαίνω από την άλλη πλευρά. Όταν διασταυρώνομαι με ανθρώπους, όπως ηλικιωμένους, αλλάζω δρόμο. Επίσης, με τα παιδιά είμαι προσεκτικός. Ξέρω ότι μπορεί να τα σοκάρω».

Πηγή: gazzetta.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: