Note Aura:Το καινούργιο λανσάρισμα του premium compact μοντέλου της Nissan

Στην Ιαπωνία το λανσάρισμα- Το φθινόπωρο οι πωλήσεις

Στο πλαίσιο του παγκόσμιου πλάνου μετασχηματισμού Nissan NEXT το  Note Aura  θεωρείται ότι  θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον εξηλεκτρισμό των μοντέλων.

Το Note Aura με τον κινητήριο σύνολο e-POWER της Nissan, κληρονομεί την άνεση και τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας του Note e-POWER που κυκλοφόρησε πέρυσι, με πρόσθετα,  premium χαρακτηριστικά και βελτιώσεις συστήματος.

Ο σχεδιασμός του είναι απλός αλλά όμορφος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεπερνά  τον κανόνα του compact αυτοκινήτου. Οι σχεδιαστές θέλουν με το  Note Aura να ξεπεράσουν τις προσδοκίες όλων των επιβατών του.

Από τη στιγμή  η Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Note Aura πάει να πει ότι έχουν εγκριθεί όλα όσα θα έχει στο βασικό του εξοπλισμό το αυτοκίνητο. Εξωτερικά ξεχωρίζει η σμιλεμένη μπροστινή μάσκα και η  επιμήκη  οροφή σε καμπυλοειδές σχήμα. Τα πίσω φτερά και ο νέος πίσω προφυλακτήρας  προσφέρουν  χαμηλό κέντρο βάρους, δίνοντας ταυτόχρονα στο όχημα μια ισχυρή παρουσία.

Όταν  θα βγει  στη γραμμή παραγωγής το μοντέλο θα διατίθεται  εξωτερικά με 14 χρωματικές επιλογές και εσωτερικά  με πέντε συνδυασμούς διχρωμίας, συμπεριλαμβανομένων των Garnet Red με Super Black και Midnight Black με Sunrise Copper.

Τα καθίσματα Zero Gravity θα είναι είτε με τουίντ ύφασμα με μοτίβο ψαροκόκκαλου σε συνδυασμό με συνθετικό δέρμα είτε με  γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας.

Ο  πίνακας οργάνων και η κεντρική κονσόλα διαθέτουν φινίρισμα από ξύλο. Το ηχοσύστημα  για  υψηλής ποιότητας  απόδοση  έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Bose. Υπάρχουν για τους πιο απαιτητικούς και προαιρετικά ηχεία του ηχοσυστήματος Bose Personal Plus τοποθετούνται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι LED. Η εμπρόσθια μάσκα V-motion συνδυάζει φωτιστικά σώματα θέσης LED, φώτα έμφασης και φλας διαδοχικού φωτεινού σήματος, προσφέροντας εξαιρετική εμφάνιση. Οι λεπτοί και κομψοί προβολείς έχουν επίσης προσαρμοστικές λειτουργίες LED, συνδυάζοντας τόσο ποιότητα όσο και λειτουργικότητα.

Οι ζάντες αλουμινίου με ένθετα από ρητίνη είναι 17 ιντσών.

Τέλος το εξηλεκτρισμένο κινητήριο σύνολο e-POWER δεύτερης γενιάς, προσφέρει πιο ισχυρή επιτάχυνση και ακόμη πιο ομαλή εμπειρία οδήγησης. Το e-POWER βελτιώθηκε για να παρέχει  μέγιστη απόδοση συστήματος στα 100 kW και μέγιστη ροπή 300 Nm.

Note Aura:Το καινούργιο λανσάρισμα του premium compact μοντέλου της Nissan gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: