Κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα της ασφάλειας στις δοκιμές του Euro NCAP για τρία βαν μοντέλα της FordPro

Με το νέο Transit Connect να κατακτά την ανώτερη «πλατινένια» διάκριση στον τομέα της ασφάλειας από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP, η Ford Pro διαθέτει πλέον τρία βαν οχήματα με κορυφαία βαθμολογία

Τα δύο πρώτα βαν που έχουν κερδίσει διακρίσεις είναι τα Transit Custom και Transit Courier. Τώρα σειρά έχει το νέο Transit Connect της τελευταίας γενιάς Transit. Η διάκριση Platinum είναι η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία την οποία αποσπά κατά τη διάρκεια τυποποιημένων δοκιμών ασφάλειας που ακολουθούν τα τελευταία αυστηρά πρότυπα του Euro NCAP.

Ο οργανισμός αξιολόγησης ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP έδωσε το βραβείο Platinum στο  ολοκαίνουργιο compact βαν Transit Connect της Ford Pro. Πρόκειται για την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία την οποία το νέο Transit Connect κατέκτησε κατά τη διάρκεια τυποποιημένων δοκιμών ασφάλειας που ακολουθούν τα τελευταία αυστηρά πρότυπα του Euro NCAP.

Εκτός από τα κορυφαία συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διαθέτουν τα βαν οχήματα της Ford Pro, επιπλέον ασφάλεια και αποδοτικότητα προσφέρουν επίσης κορυφαία συστήματα όπως το FORDLiive Smart Maintenance.

Με το αποτέλεσμα που απέσπασε το νέο Transit Connect, η Ford Pro διαθέτει πλέον στις τάξεις της τρία βαν οχήματα με κορυφαία βαθμολογία ανάμεσα στα μοντέλα της τελευταίας γενιάς Transit.

Ο Hans Schep, general manager, Ford Prο, Europe μετά τη βράβευση δήλωσε:

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας περνούν πολλές ημέρες στο δρόμο και συχνά μεταφέρουν βαριά φορτία, κάτι που καθιστά την ασφάλεια κορυφαίο μέλημα. Τα τελευταία αποτελέσματα από τον Euro NCAP αποδεικνύουν ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στην Ford Pro για την φροντίδα τόσο των οδηγών όσο και του φορτίου τους, την ολοκλήρωση των παραδόσεων στους πελάτες και την επιστροφή στο σπίτι με ασφάλεια μετά τη δουλειά».

Η υποστήριξη που παρέχει η Ford Pro για ασφαλέστερη και αποδοτικότερη λειτουργία εκτείνεται πέρα από τα ήδη προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διαθέτουν τα οχήματά της. Συγκεκριμένα, οι ειδοποιήσεις FORDLiive Smart Maintenance μπορούν να προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες των βαν οχημάτων για μικρές βλάβες, ώστε να μπορούν να επιλυθούν πριν εξελιχθούν σε πιο σοβαρά προβλήματα.

Κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα της ασφάλειας στις δοκιμές του Euro NCAP για τρία βαν μοντέλα της FordPro gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: