Νέο σκάνδαλο για τον Χουάν Κάρλος: Έχει κρυφή κόρη από εξωσυζυγική σχέση

Από μία άγνωστη, μέχρι σήμερα, εξωσυζυγική σχέση του τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαίου αποκαλύπτει ότι ο «Δον Ζουάν» των ισπανικών ανακτόρων έχει αποκτήσει μία κόρη και μάλιστα αριστοκράτισσα: την Αλεχάντρα.

Η κρυφή μέχρι σήμερα κόρη του Χουάν Κάρλος γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 ή στις αρχές της δεκαετίας του ‘ 80, είναι παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού και δεν έχει διεκδικήσει ποτέ τον θρόνο παρά το γεγονός ότι έμαθε την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα πριν από .

Αυτά ισχυρίζονται οι δύο Ισπανοί δημοσιογράφοι που έγραψαν το βιβλίο, λεπτομέρειες του οποίου είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Αναφερόμενοι στην Αλεχάντρα, οι Χοσέ Μαρία Όλμο και Νταβίντ Φερνάντεζ, συγγραφείς του βιβλίου, υπό τον τίτλο: «King Corp: El Imperio nunca contado de Juan Carlos I», γράφουν χαρακτηριστικά:

«Δεν μίλησε ποτέ για το μυστικό της. Είναι ψηλή, λεπτή και όμορφη. Έχει διαφημίσει διάφορα brand ρούχων και κοσμημάτων. Έχει πάθος με τη μουσική, τον πολιτισμό και τα ταξίδια και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η δημοσιοποίηση περισσότερων πληροφοριών θα έθετε σε κίνδυνο τη διακριτικότητά της».


Το βιβλίο «King Corp: El Imperio nunca contado de Juan Carlos I»

Υπό τον φόβο ότι η κρυφή του κόρη θα μπορούσε να ερωτευτεί τον γιο του, Φελίπε, καθώς οι δύο τους σύχναζαν στους ίδιους κύκλους, ο Χουάν Κάρλος φέρεται να έλαβε μέτρα για να διασφαλίσει πως δεν θα έρχονταν ποτέ σε επαφή, αναφέρει, μεταξύ άλλων, το βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Η ισπανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα «El Confidencial», η οποία δημοσίευσε λεπτομέρειες του βιβλίου, δήλωσε ότι η Αλεχάντρα κατέληξε να γίνει το «γνωστό – άγνωστο μυστικό» στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας στην Ισπανία.

Την ύπαρξη της κρυφής κόρης του Χουάν Κάρλος επιβεβαιώνουν τρία άτομα, σύμφωνα με το βιβλίο: μία πρώην ερωμένη του πρώην βασιλιά της Ισπανίας, ένας επιστήθιος φίλος επιχειρηματίας και ένας από τους πρώην συντρόφους της.

Η Αλεχάντρα μεγάλωσε σε μια «οικογένεια αριστοκρατών με ισχυρές διασυνδέσεις», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «El Confidencial»:

Στην Ισπανία της δεκαετίας του ’60, η μητέρα της Αλεχάντρα ξεχώριζε λόγω του φιλελεύθερου και προοδευτικού προφίλ της. Ήταν φυσιολογικό να τη βλέπουμε σε εκδηλώσεις μόδας. Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται πως ο Χουάν Κάρλος κινούσε τα νήματα για να εξασφαλίσει ότι η μητέρα της είχε παχυλό πορτοφόλι και παρουσία στα μέσα ενημέρωσης. Εμφανιζόταν συχνά σε μεγάλα περιοδικά και είχε φιλίες με διασημότητες από το χώρο της showbiz, αποτελώντας μάλιστα τη μούσα ενός γνωστού σχεδιαστή υψηλής ραπτικής.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: