Νέα Φιλαδέλφεια: Αλληλοκατηγορούνται Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Σε ένα ιδιότυπο «ματς» έχουν επιδοθεί οι χούλιγκανς από Ελλάδα και Κροατία που συνελήφθησαν μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι Έλληνες συνεργοί τους που μεταφέρθηκαν σιδηροδέσμιοι στη ΓΑΔΑ μετά τη φονική επιδρομή, αλληλοκατηγορούνται για την επίθεση έξω από την OPAP Arena.

Κατά τις ίδιες πηγές, στη διάρκεια της κράτησής τους και στις καταθέσεις τους στους αστυνομικούς, οι Έλληνες (που έχουν αφεθεί ελεύθεροι) κατηγόρησαν τους Κροάτες για τα δολοφονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από την πλευρά τους, λένε το αντίστροφο.

Οι Κροάτες χούλιγκανς, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι δεν ήρθαν στην Αθήνα για να προκαλέσουν επεισόδια, αλλά για να στηρίξουν ψυχολογικά της ομάδα τους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις καφετέριες.

Παράλληλα, κανείς από τους 94 Κροάτες δεν αποδέχεται πως είναι ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου (έχει ληφθεί από όλους δείγμα DNA για ταυτοποιηθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο της επιδρομής) και φροντίζουν να κρατούν σκληρή στάση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: