ΝΔ: Στην τελική ευθεία για τις κάλπες η συνδιάσκεψη μένει στον αέρα

Κι ενώ πλέον δεν μένουν ούτε δύο βδομάδες για τις εκλογές στην ΝΔ, οι υποψήφιοι πρόεδροι δεν φαίνεται να μπορούν να συμφωνήσουν για την ημερομηνία διεξαγωγής μίας εθνικής συνδιάσκεψης.

O Απόστολοw Τζιτζικώστας πρότεινε την διεξαγωγή της συνδιάσκεψης στις 18 Νοεμβρίου που όμως δεν είχε τύχη καθώς «μπορεί» εκείνη την ημέρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν «μπορούν» όμως οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης που έχουν ήδη προγραμματίσει ομιλίες εκείνη την ημέρα.

Η δεύτερη ημερομηνία που έπεσε στο τραπέζι ήταν για τις 19 Νοεμβρίου. Συμφώνησαν οι τρεις αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που την ώρα που γινόταν η συζήτηση στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ είχε ομιλία στη Χίο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφωνεί με τη συνδιάσκεψη υπό όρους. Πριν από λίγη ώρα έγραψε στο twitter: «Η πρόταση για Κεντρική Συνδιάσκεψη θα οδηγήσει σε παράλληλους μονολόγους. Δικός μου όρος είναι να είναι ανοιχτή στα ΜΜΕ».

Ο όρος αυτός δεν αναμένεται να βρει σύμφωνο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος χθες ήταν σαφής για τον τρόπο διοργάνωσης της συνδιάσκεψης.

«Από την αρχή της διαδικασίας είχαμε προτείνει δύο εθνικές συνδιασκέψεις, στις οποίες με βάση το καταστατικό μετέχουν οι νομαρχιακές συνελεύσεις και τα κομματικά στελέχη».

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: