ΝΔ: Όσα χτίσαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τα γκρεμίζει

ΝΔ: Όσα χτίσαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τα γκρεμίζει

ΝΔ: Όσα χτίσαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τα γκρεμίζει

Συνεργάτες του Α. Σαμαρά σημείωναν ότι στην περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει στην ακύρωση των αποκρατικοποιήσεων ΔΕΗ, ΟΛΠ, ΑΔΜΗΕ, περιφερειακών αεροδρομίων και στην επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων, τότε θα ακυρωθούν έσοδα που έχουν ήδη προϋπολογιστεί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να γυρίσει την χώρα στο παρελθόν και τα ελλείμματα.

Δυστυχώς, το νέο διακυβέρνησης Τσίπρα φαίνεται ότι θα δικαιώσει τις χειρότερες ανησυχίες μας αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΝΔ.

Την ίδια στιγμή και μέσα σε ένα έντονο κλίμα εσωστρέφειας, ο Α. Σαμαράς συγκαλεί για τις 6 το απόγευμα την εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ. Θα είναι η πρώτη ομιλία του προέδρου του κόμματος μετά την εκλογική συντριβή της 25ης Ιανουαρίου και αναμένεται να αναφερθεί στα αίτια της ήττας. Η γαλάζια βάση βράζει και αναμένει από τον Α. Σαμαρά να προχωρήσει σε αυτοκριτική και σε αλλαγές στο κόμμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει τις επαφές του με κορυφαία στελέχη του κόμματος. Στην συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μειμαράκη κυριάρχησαν υψηλοί τόνοι κυρίως για το θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας στην περίπτωση που ο υποψήφιος προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της βουλής υποστήριξε πως η ΝΔ θα πρέπει να τον υπερψηφίσει ή ακόμα και να τον προτείνει η ίδια. Παράλληλα επεσήμανε την ανάγκη αναμόρφωσης της ηγετικής ομάδας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΝΔ, υπογράμμισε ότι οι εξελίξεις στην χώρα θα είναι ραγδαίες λόγω των επιλογών που θα κάνει ο Α. Τσίπρας και πως είναι ανάγκη η ΝΔ να παραμένει ενωμένη και προσηλωμένη στους στόχους της.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: