«Να πάρει σύντομα ο Ζέκα το ελληνικό διαβατήριο»


Ο Μίκαελ Σκίμπε, που βρέθηκε στη Λεωφόρο και παρακολούθησε το ματς Παναθηναϊκός-Ξάνθη ευχήθηκε ο Ζέκα να πάρει γρήγορα το ελληνικό διαβατήριο για να μπορεί να τον καλέσει στην εθνική ομάδα.

«Ελπίζουμε να πάρει σύντομα το νέο διαβατήριο, το ελληνικό διαβατήριο. Είναι ένας παίκτης πολύ καλός. Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του απ’ το καλοκαίρι και θα τον ήθελα στην ομάδα. Παρότι έχω πολλούς και καλούς αμυντικούς μέσους, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει επιπλέον λύσεις. Περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βγάλει το διαβατήριο», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για το γεγονός ότι παρακολουθεί αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος από κοντά ανέφερε: «Γενικά βλέπω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Όπου έχει καλούς Έλληνες παίκτες προσπαθώ να πηγαίνω και να τους παρακολουθώ. Αν είναι καλοί, θα τους ανταμείψω, όπως έκανα πέρυσι με τον Μπακασέτα».

Για το φετινό πρωτάθλημα σχολίασε: «Είναι καλύτερο απ’ το περσινό γιατί πέρα απ’ τον Ολυμπιακού υπάρχουν κι οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός που έχουν εξίσου καλές ομάδες».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: