Μυτιλήνη: «Δεν θέλησα να του κάνω κακό, ήταν παρόρμηση της στιγμής» υποστηρίζει η 49χρονη που έκαψε τον σύζυγό της

Διέφυγε τον κίνδυνο ο 58χρονος που νησηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, στο 45% του σώματός του, αφότου τον περιέλουσε με βενζίνη η 49χρονη σύζυγός του. Οι γιατροί καλέσαν σήμερα τον γιο του και του ανακοίνωσαν πως από αύριο θα ξεκινήσουν οι πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου» υποστηρίζει στο Mega η δράστρια που έχει προφυλακιστεί και στο μεταξύ καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

«Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξαιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί» συνέχισε η κατηγορούμενη.

«Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου» υποστήριξε δε. 

«Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω αυτά χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι»  ισχυρίστηκε στην αρχή των δηλώσεών της. 

Ο Τάσος Χατζήγιαννης, δικηγόρος της κατηγορούμενης, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως η κατηγορούμενη δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της.

«Φωτιά δεν έβαλε η ίδια. Πέταξε την βενζίνη για να τον φοβίσει, και κάπνιζαν και οι δύο. Μετά προσπάθησε να τη σβήσει και όπως και το πέτυχε. Όλα γίνονται μπροστά στην κάμερα» υπογράμμισε. 

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: