«My Greece»: H Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει στο νησί των Ιπποτών (trailer)

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 20:00, στο Open, η Δέσποινα Βανδή μέσα από το «My Greece» μας ταξιδεύει στο νησί των Ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.
Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της Λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες, η Ρόδος είναι ένα νησί που εpωτεύεσαι με την πρώτη ματιά.
Η Δέσποινα συναντά μία νεαρή Τσαμπίκα που της αφηγείται την ιστορία της Παναγίας του νησιού, ενώ βλέπει για πρώτη φορά τα μικρόσωμα άλογα της Ρόδου, τα οποία είναι απόγονοι μίας πανάρχαιας φυλής.

Δοκιμάζει τα παραδοσιακά ροζέτια με σκορδαλιά από τα χεράκια του Βαγγέλη Δρίσκα, επισκέπτονται μαζί το χωριό Απόλλωνας και ανακαλύπτουν τα πεντανόστιμα τοπικά μελεκούνια, ενώ από τον ιδιοκτήτη του διασημότερου εστιατορίου του νησιού, που μετρά πάνω από 90 χρόνια ζωής, μαθαίνουν ιστορίες για τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που επισκέφτηκαν και λάτρεψαν το νησί.

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο «My Greece», ένα ταξίδι στην Ελλάδα μας μέσα από τα μάτια της Δέσποινας Βανδή, αυτή την Κυριακή στο Open.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: