Mugler: Με μια δυναμική ταινία παρουσίασε ο οίκος τη FW21 συλλογή του

Mugler: Με μια δυναμική ταινία παρουσίασε ο οίκος τη FW21 συλλογή του

Η ταινία αυτή με εμφανίσεις γνωστών μοντέλων, όπως η Bella Hadid, ανοίγει μια νέα εποχή για τον οίκο!

Μετά την παρουσίαση του φιλμ της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Casey Cadwallader, αποφάσισε να κυκλοφορήσει άλλη μια ταινία, αυτήν την φορά για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. O νεαρός Αμερικάνος έχει αναζωπυρώσει τη φλόγα του Mugler από την άφιξή του στο label το 2018, προσαρμόζοντας την curvy, body-con αισθητική για τη γενιά του athleisure.

Το σeξι βίντεο της ανοιξιάτικης συλλογής του

Για το part 2 της συλλογής του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2021, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Cadwallader κυκλοφόρησε ένα καταπληκτικό video, το οποίο άνοιξε η Bella Hadid, φορώντας ένα δίχρωμο denim παντελόνι και body. To runway ήταν κατασκότεινο, τα μοντέλα περπατούσαν αντίστροφα και υπό τους ήχους του Want More της καλλιτέχνιδος Shy Girl.

Ο οίκος Mugler κάνει ένα χωροχρονικό ταξίδι στη μόδα μέσα σε 7 λεπτά

Το βίντεο της φθινοπωρινής συλλογής και η έμπνευση του σχεδιαστή

Το βίντεο για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021, περιλαμβάνει ένα sci-fi-εμπνευσμένο runway show με πρωταγωνίστριες μοντέλα, όπως η Bella Hadid, η Amber Valletta και η Lourdes Leon. Η Sora Choi «ανοίγει» την παράσταση φορώντας ένα μπλέιζερ και γυαλιστερό καλσόν. Στην συνέχεια εμφανίζεται η Bella Hadid με ένα σκούρο μπλε σύνολο, η οποία μετά το powerwalk της πέφτει στην αγκαλιά μορφών ντυμένων στα λευκά από το κεφάλι μέχρι τα νύχια.

Παρόλο που σε προηγούμενες συλλογές ο Cadwallader βασίστηκε στο μαύρο, σε αυτήν πειραματίστηκε με πλεκτά color-block layers, συνδυάζοντας το σμαραγδί, το κυανό-μπλε, το μπορντό και το έντονο πορτοκαλί σε μια εμφάνιση, και το κίτρινο, το navy και το πορτοκαλί σε μια άλλη. Σε αυτήν την συλλογή ο σχεδιαστής πειραματίστηκε επίσης με το body jewelry, δηλαδή τα κοσμήματα σώματος. Η Bella Hadid φοράει ένα χρυσό necklace top με ένα κορμάκι στο νέο βίντεο του brand.

Δες τα πιο εντυπωσιακά looks στην gallery που ακολουθεί!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Mugler Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: