Mother – Daughter Rules: Η Heidi Klum και η κόρη της στη Βενετία με απαράμιλλο στυλ

Mother   Daughter Rules: Η Heidi Klum και η κόρη της στη Βενετία με απαράμιλλο στυλ

Αν έψαχνες τα τέλεια φθινοπωρινά outfits, η οικογένεια Klum σού δίνει τη λύση.

Η 17χρονη κόρη της Heidi Klum, Leni, είναι το πιστό αντίγραφο της μαμάς της όσον αφορά στο στυλ. Μαμά και κόρη, κάθε φορά που εμφανίζονται δημόσια, παραδίδουν μαθήματα και δίνουν έμπνευση στο κοινό για τις επόμενες εμφανίσεις τους.

Όταν, βέβαια, μεγαλώνεις με την Heidi Klum, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη που έχει γαλουχηθεί μέσα σε εικονικούς οίκους μόδας, δεν μπορείς να πεις ότι έχεις και πολλές εναλλακτικές. Γίνεσαι κι εσύ ένα από τα celebrity – fashion κορίτσια.

Η Blake Lively δεν ντύνεται για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό της

Heidi & Leni

Πρόσφατα, Heidi και Leni εθεάθησαν στη Βενετία για το event του οίκου Dolce & Gabbana και, φυσικά, ο φωτογραφικός φακός δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τα κορίτσια και τα υπέροχα και φρέσκα looks τους.

Η Heidi επέλεξε ένα oversized παντελόνι με prints και ζωγραφιές και το συνδύασε με ένα oversized πουλόβερ και μία απλή, μονοχρωματική τσάντα σε μαύρο χρώμα. Η Leni εμπιστεύτηκε ένα total floral outfit που απέπνεε μία πολύ classy διάθεση προσαρμοσμένη στο σήμερα.

Η Leni στο modelling

Η Leni σε συνέντευξή της στη Vogue το 2020, είχε πει ότι ο δρόμος της αργά ή γρήγορα θα την έφερνε στο μόντελινγκ. Μάλιστα, δέχτηκε την πρώτη της πρόταση όταν ήταν μόλις 12 ετών και με τα χαρακτηριστικά που έχει, δεν είναι ότι σε κάνει και να απορείς.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πολύ fashionable, γι” αυτό και στη συνέχεια θα δεις μερικά από τα στυλάτα posts της.

Photo credits: @leniklum

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: