Μωρό επέζησε μετά από 15 ώρες χωρίς καρδιακό παλμό και έκανε στη μαμά του το καλύτερο δώρο για την ημέρα της μητέρας

Η απίστευτη ιστορία αυτού του μικρού παιδιού δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα. To μωρό επέζησε αφού η καρδιά του είχε σταματήσει εντελώς για 15 ώρες. Ωστόσο, το να βλέπουμε το καταπληκτικό χαμόγελό του μετά από 9 μήνες κάνει την ιστορία του ακόμα πιο πολύτιμη!

Ο Nathan Byrne γεννήθηκε με μια σπάνια κατάσταση γνωστή ως Tetralogy of Fallot, η οποία προκαλεί τη στένωση της πνευμονικής του αρτηρίας. Οι χειρούργοι έπρεπε να κάνουν επέμβαση στο μικρό αγόρι, αφού γεννήθηκε και με μια τρύπα στην καρδιά του. Χωρίς αυτή τη σωτήρια επέμβαση από τους έμπειρους γιατρούς του, ο μικρός Nathan δεν θα ζούσε.

Credit: Facebook | lesley.condie

Το χειρουργείο που έκανε θα κρατούσε κανονικά 7 ώρες, όμως λόγω αρκετών επιπλοκών καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης, η διαδικασία διήρκεσε για τουλάχιστον 14 ώρες.

Η μητέρα του Nathan, η 28χρονη Lesley Condie από το Lanarkshire της Σκωτίας, ποτέ δεν έχασε την ελπίδα, λέγοντας: “Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ίσως να μην έβγαινε ζωντανός από το χειρουργείο. Μάλλον θα έπρεπε, αλλά θεώρησα πως, ‘Μπορούν να φτιάξουν την καρδιά του.’”

YouTube Screenshot | Catholic Online

Μετά από τη διαδικασία των 14 ωρών, οι γονείς του Nathan, η Lesley και ο David Byrne, παρακολουθούσαν τη μάχη που έδινε ο γιος τους για τη ζωή του. Χρειάστηκε ακόμη και μηχανική υποστήριξη για να τα καταφέρει.

YouTube Screenshot | Catholic Online

Τόσο η καρδιά του όσο και οι πνεύμονες θα έπαυαν να λειτουργούν αν αποσυνδεόταν από τα μηχανήματα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Nathan ανέπτυξε μια λοίμωξη στο έντερό του.

Credit: Facebook | lesley.condie

Το μικροσκοπικό του σωματάκι ήταν γεμάτο με σωληνάκια.

Credit: Facebook | lesley.condie

Ο Nathan υπέφερε επίσης από επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες προκαλούνταν από θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο.

YouTube Screenshot | Catholic Online

Ωστόσο, μετά από όλα όσα πέρασε, ο Nathan τα κατάφερε από θαύμα! Η Lesley έλαβε το καλύτερο δώρο για την Ημέρας της Μητέρας: πήρε το αγοράκι της στην αγκαλιά της!

Credit: Facebook | davidsaulbyrne

Μετά από 3 μήνες, επιτράπηκε στον Nathan να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Credit: Facebook | lesley.condie

“Όταν τον δεις, δεν καταλαβαίνεις τι έχει περάσει,” είπε η Lesley. “Έχει τόση ενέργεια και ποτέ δεν σταματάει να χαμογελάει.”

Credit: Facebook | davidsaulbyrne

Όπως αποδείχθηκε, ο Nathan είναι ένα μωρό – θαύμα!

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: