Μόνο νίκη με Λεβαδειακό.

Η ΑΕΚ μετά το χθεσινό στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού θέλει πλέον να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλει σήμερα ο Γκουστάβο Πογιέτ απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ είναι η νίκη ώστε να συνεχιστούν και οι καλές εμφανίσεις μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Λάρισας για το κύπελλο.
Έτσι, η Ένωση αναμένεται να αγωνιστεί με τον Ανέστη στο τέρμα και αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιο και Ντίντακ. Ο Σιμόες θα είναι το αμυντικό χαφ με τους Μπουονανότε και Γιόχανσον εσωτερικούς χαφ. Ο Μπαρμπόσα θα είναι το δεξό εξτρέμ και ο Αραβίδης το αριστερό (ο οποίος όταν θα επιτίθεται η ΑΕΚ θα μετατρέπεται δεύτερος επιθετικός) με τον Τζιμπούρ στην κορυφή.
Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να κάνει άλλη μία κηδεία και μετά τον ΠΑΟΚ να πάρει βαθμό ή βαθμούς και από την ΑΕΚ. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ρομέου, Φαβάλι, Μαχαίρα, Μπελγκαζουανί, ενώ εκτός έμειναν και οι Ουσέρο και Μάρκοβιτς που δεν υπολογίζονται.
Οι Βοιωτοί αναμένεται να αγωνιστούν με τους: Τσιντώτα, Μανωλά, Τριποτσέρη, Ουόν, Στάθη, Γιάχιτς, Νικολάου, Γιακουμάκη, Ντομοβτσίσκι, Μίνγκα, Μάντζιος.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: