Μητέρα στα 55 της: «Γίνεται σήμερα. Παίρνεις παρένθετη μητέρα ή ωάριο»

Θα θυμάσαι ασφαλώς πως η Σοφία Βόσσου δέχτηκε πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον καλό της, Ερνέστο και πως ετοιμάζεται να παντρευτεί! Σήμερα, η τραγουδίστρια μίλησε στο Πρωινό του Ant1 και αποκάλυψε πως αν ο σύντροφος της θέλει να αποκτήσουν, παιδί εκείνη είναι έτοιμη!


«Άμα θέλει ο Ερνέστο μου θα κάνω και παιδί. Γίνεται σήμερα, δεν το ξέρεις αυτό; Παίρνεις παρένθετη μητέρα ή ωάριο αν χρειαστεί, που δεν θα χρειαστεί γιατί έχουμε και οι δυο παιδί και δεν θέλουμε. Θέλουμε να χαρούμε τη ζωή μας τώρα» είπε η Σοφία Βόσσου και στη συνέχεια έκανε κάτι που ελάχιστες έχουν τολμήσει! Αποκάλυψε την ημερομηνία γέννησής της: «Έχω γεννηθεί 5/12 το 1961. Είμαι τόσο και σε όποιον αρέσω!».
Μεταξύ άλλων, η Σοφία μας είπε ότι ακόμα δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου με τον Ερνέστο και πως παρόλο που είναι πλέον μια δεσμευμένη γυναίκα, συνεχίζει να δέχεται φλερτ από νεότερους άντρες: «Παντρευόμαστε. Δεν ξέρω ημερομηνία, αλλά σύντομα. Γιατί όχι; Γουστάρω ένα νυφικό, ένα τζέρτζελο. Ωραίο είναι. Με φλερτάρουν νεότεροι άντρες. Κι ο Ερνέστο κοντά 10 χρόνια νεότερος είναι».  Και μπορεί η Σοφία τώρα να είπε με χαρά Ι do, αλλά στο παρελθόν, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό, έχει αρνηθεί την πρόταση γάμου που της έκανε ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής! Πάει κάπου το μυαλό σου; «Μου είχε γίνει πρόταση παλιά και άλλη μια φόρα και δεν ήθελα, αρνήθηκα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε πρόταση μετά από πολύ καιρό που ζούσαμε μαζί. Δεν θεωρούσα ότι έπρεπε να το κάνω. Δεν μου βγήκε εκείνη την ώρα», είπε η τραγουδίστρια!

mery merygr

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: